Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Kabe

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/_HiszpanYT/

Link do steam oskarżonego: (https://steamcommunity.com/profiles/76561198256629021/

Nick oskarżonego: Siwy
Opis sytuacji: Gdy niechcący kliknąłem przycisk i przeklnąłem po angielsku to zaczął się do mnie sapać podczas rundy (Ja zrobiłem po dedach każdego). Potem gdy dalej mówił coś podczas rundy to mu powiedziałem ,,Shut up fucking kid" ponieważ była runda. Potem napisałem mu że mikro +16 z odruchu i dostałem mute. Ogólnie chłop nie brzmi aby miał +16 chociaż administrator wymaga wieku jak możemy zobaczyć w regulaminie na podanie. Mute został dany bez żadnego ostrzeżenia. Zapytał się mnie czy chcę mute powiedziałem że tak bo nie wiedziałem że ludzie bez mutacji mogą być w administracji. Nawet nie wiedziałem że dostałe mute dawałem info i wgl ale potem jak zobaczyłem że nic nie pisze to ogarnąłem że dostałem. Administracja powinna w jakimś stopniu pokazywać swoją obecność a nie z bomby chcesz mute bo nikt nie wierzy takiej osobie że jest z administarcji jak wrogo się do ciebie nastawia. Tak jak wcześniej wspomniałem gracz przeszkadzał podczas rundy i zaczął gadać jakieś głupoty w moją stronę. Niżę 
Serwer: Retake #3

Data i godzina zdarzenia: 2021-04-03 19:41
Dowody: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:540859237&advType=steamid&Submit

mogłem się pomylić czy krzyknąłem po dedach ale nie powinno być takiej sytuacji że admin jest od razu wrogo nastawiony do gracza ,który gra całe dnie na serwerach. To że ktoś rozmawia po angielsku bo nie umie mówić płynnie po polsku to nie oznacza że ma dostać mute za jedno przekleństwo. W trakcie rundy puściły mi nerwy bo Siwy rozmawiał podczas rundy do mnie gdzie ja się skupiałem. 

• WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

5;04 furious prowokuje przeciwnika na czacie
5;45 furious wydziera sie, sekunde potem siwy ostrzega go, aby sie uspokoił
5;47 furious mowi do siwego:"shut up fucking kid"
5;52 siwy pyta czy furi chce muta, na co furi odpowiada tak
6;12 siwy daje gaga za prowokacje(najprawdopodobniej chodzi o prowokacje z 05;04 bo siwy był na spekcie ;v
6;30 furi prowokuje innego gracza powtarzając nice flesh, u have the best flesh itp(oczywiscie prowokuje dlatego, ze ten flesh zafleshowal wlasnie furiego ;v)
7;11 Siwy ostrzega innego gracza 
7;12 furi znowu mówi do siwego shut up kid
7;24 furi dostaje mute od siwego za prowokacje

Mute słuszny, ponieważ furi zachowywał sie jak zwierzak w stosunku do siwego + prowokował innego gracza. Gag dany za jedną wiadomość, ale wciąż słuszny.

@ xdar1uNqq dzięki za pomoc 

@ xBonio twoja decyzja co do admina

• Lubię to! 1

nwm jak chłop daje flashe każdemu z teamu na twarz to tak się mówi i każdy tak mówi na serwie i gdy dziecko jakieś cb upomina i nie wiadomo że to admin jeszcze podczas rundy gdy się skupiasz to mu odpowiadam. I sprowokowałem na chacie pisząc camp more czy jak sprowokowałem bo nwm? EDIT: Jak chłop daje ci dwa fleshe na ciebie z twojego teamu (specjalnie) to mam prawo tak napisać to że się wydarłem ,,fuck" to przez miss click poniewaz mam mikro przy myszcze. Tak jak napisałem wcześniej jak Siwy z piskliwym głosem wyskakuje do cb z mutem i coś do cb mówi podczas rundy to odpowiadam tak jak należy ,,shut up" na polski zamknij się potem napisałem mu jeszcze raz na chacie i dopisałem że jest runda. W każdym meczu gracz prowokuje innego pisząć (ez,camp more,nice flash itp.). Tak jak napisałem wcześniej gdy jest gra to admin nie powinien mówić tylko pisać ponieważ podczas gry gdy gracz się skupia to odpowiada mu agresywnie. Wiem coś na przykładzie graniu na serwerze. Imo powinien napisać a nie mówić podczas rundy bo wychodzi tak jak teraz. I gdy admin pyta się czy chcesz muta nie wiedząc że to admin bo nie jest jakoś oznaczony na serwerze a każdy może sobie powiedzieć to odpowiadasz sarkastycznie. Tak więc jak admin chce kogoś upominać to chyba na chacie a nie podczas rundy (gra jest strzelanką) gdzie ludzie się skupiają.

Edytowane przez FuriouS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności