kaYzer Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) kaYzerヅ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Grałem dosyć długo na JB i ogarniam większość rzeczy, jestem aktywnym graczem i sporo się udzielam i czasami widząc co się dzieje na serwerze jak nie ma admina to się odechciewa grać Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Nie miałem jeszcze admina Jak długo gram w CS:GO?: ok.7 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8-15:30 , 20;30-0;00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) #1 #2 #3 Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kaYzer23 Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supremenie Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 na tak +aktywność +wiek +ogarnia -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil33r Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 +wiek -wyzywasz mnie misiu +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Na tak ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 na tak +wiek +aktywność -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 -zachowanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 3 godziny temu, Kil33r napisał: +wiek -wyzywasz mnie misiu +doświadczenie Na tak To niezłe doświadczenie skoro napisał że żadnego nie ma -zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 4 godziny temu, Tetsuya napisał: -zachowanie -doświadczenie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Mimo, że jesteś dosyć aktywny, tak naprawdę ciężko mi cokolwiek o Tobie powiedzieć. Graliśmy parę razy i szczerze przyznam że byłeś dla mnie totalnie niezauważalny, to znaczy ani na minus, ani na plus. Nawet się nie odzywałeś i nadal ciężko mi dokładnie skojarzyć kim jesteś. Osobiście uważam, że admin musi mieć jakąś charyzmę i w jakiś stopniu być rozpoznawalny, lub mieć jakąś pozycję na serwerze. Teraz na nie. Musisz dać się nam poznać, wtedy będę na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Na tak +ogarniam +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Na nie Ostatnio dostałeś muta i Gaga ze skargi https://forum.arenaskilla.pl/topic/15788-przyjetaskarga-borszczugaming-v3/ Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez Kokonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Na nie -20 zł psc i może dostaniesz (pamiętasz twoją gadkę ? ) W dniu 29.03.2021 o 10:39, kaYzer napisał: odechciewa grać to nie graj podania też nie pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 na tak okres próbny +kultura +wiek +mutacja -sm +/- zachowanie zależy od dnia XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 nie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Daj sie lepiej poznać i skladaj ponownie Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi