Skocz do zawartości

[Odrzucona]SKARGA NA VHB + odwołanie się do bana

Udostępnij

Yankes

Rekomendowane odpowiedzi

Oskarżeni to: Ixtro, Remex i Siwy
Powód: Ponieważ siędzą na ts3 i lecą metagaming lub podpowiadanie
Dowód: Remex mówiący na JB_Obama_v5_Beta o 19:18 mniej więcej. Ja siędzący na wieży słyszę naglę od Remexa: Na wieży i ixtro mnie zabił
Demko: Napisałem czas
Dostałem bana od Siwy za bezpodstawne zgłaszanie gdzie pisałem na !zglos że Remex podpowiada lub lecąmeta gaming

Zrzut ekranu (437).png

• Haha! 1

Z  tego co wynika z tej skargi to bardziej chodzi o ramexa i ixtro. Bana ci dałem za to ze  zgłaszasz mnie za jakies metagaming jak podobno slyszałeś ramexa a nie mnie. Zgłaszasz mnie za nic , moze siedze z nimi na ts, gadałem sobie tylko, nie mozna? W związku z tym pisz w zgłoszeniach podpowiadanie a nie jakies metagaming bo nikt nie wie o co chodzi z tym.

• Haha! 1

Teraz, Siwy napisał:

Z  tego co wynika z tej skargi to bardziej chodzi o ramexa i ixtro. Bana ci dałem za to ze  zgłaszasz mnie za jakies metagaming jak podobno slyszałeś ramexa a nie mnie. Zgłaszasz mnie za nic , moze siedze z nimi na ts, gadałem sobie tylko, nie mozna? W związku z tym pisz w zgłoszeniach podpowiadanie a nie jakies metagaming bo nikt nie wie o co chodzi z tym.

To dasz unbana czy nie choć w sumie jak  wbiję będzie mówione że 60-siona od was

• Smutne. 1
  • Haha! 1

SPAM

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności