Yankes Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Oskarżeni to: Ixtro, Remex i Siwy Powód: Ponieważ siędzą na ts3 i lecą metagaming lub podpowiadanie Dowód: Remex mówiący na JB_Obama_v5_Beta o 19:18 mniej więcej. Ja siędzący na wieży słyszę naglę od Remexa: Na wieży i ixtro mnie zabił Demko: Napisałem czas Dostałem bana od Siwy za bezpodstawne zgłaszanie gdzie pisałem na !zglos że Remex podpowiada lub lecąmeta gaming 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankes Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Suchy nawet nie odrzucaj daj innym adminom to rozpatrzeć 1 SPAM Przez RuteK, 28 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Z tego co wynika z tej skargi to bardziej chodzi o ramexa i ixtro. Bana ci dałem za to ze zgłaszasz mnie za jakies metagaming jak podobno slyszałeś ramexa a nie mnie. Zgłaszasz mnie za nic , moze siedze z nimi na ts, gadałem sobie tylko, nie mozna? W związku z tym pisz w zgłoszeniach podpowiadanie a nie jakies metagaming bo nikt nie wie o co chodzi z tym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankes Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Teraz, Siwy napisał: Z tego co wynika z tej skargi to bardziej chodzi o ramexa i ixtro. Bana ci dałem za to ze zgłaszasz mnie za jakies metagaming jak podobno slyszałeś ramexa a nie mnie. Zgłaszasz mnie za nic , moze siedze z nimi na ts, gadałem sobie tylko, nie mozna? W związku z tym pisz w zgłoszeniach podpowiadanie a nie jakies metagaming bo nikt nie wie o co chodzi z tym. To dasz unbana czy nie choć w sumie jak wbiję będzie mówione że 60-siona od was 1 1 SPAM Przez SK4N3R, 28 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 ramex byl zywy i powiedzial na serwerze, ze ct jest na wiezy nie ty. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi