frytek Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Witam! Dostałem dzisiaj bana i z tego co mi pisał gracz "gustaw" to mam napisać tutaj na forum. Chciałbym móc grać jeszcze na serwerze. Tutaj jest link do bana który miałem dać: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:456943101&advType=steamid&Submit pozdrawiam frytek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) zapraszam teraz na ts w celu weryfikacji dodatkowym sprawdzeniem, będzie wyłączenie przez ciebie vpn i wejście na serwer Edytowane 27 Marca 2021 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytek Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 co moge dostac unban gustaw mi pisal ze jak napisze to dostane 2 Nie spamuj - zastosuj się do poleceń UBT Przez SK4N3R, 27 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytek Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 witam czy to prawda ze musze wejsc na teamspeak zeby dostac dostep do serwera? w regulaminie forum i odwołań od bana nie widze takiego czegos i niewiem czy pan naiz mnie nie okłamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytek Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 dostalem na chwile dostep do serwera po czym wbil pan naiz i kazal mi sie odezwac a jak sie nie odezwalem to znowu zablokowal mi dostep do serwera prosze o oddanie dostepu do serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 odemnie brak ub, gracz nie chce wejsc na ts, na serwerze dostal chwilowe ub w celu weryfikacji,nie odzywa się, ip poraz kolejny inne. jest to kacpersky na mk, który siedzial z gustawem, freshem jak i drixem na ts w momencie, ktorym byli na serwerze, wczoraj prawdopodobnie bugował repeat na jailu.@ xBonio zdecyduj nad losem gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi