Hiro Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze)Hiro Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę)papaj2137 Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Chłop puszcza bindy i ma auto bh Serwer: (Na jaki serwer zgłaszasz cheatera)JB1 IP/SI(Wpisz "status" lub "amx_ip" w konsoli) nie mam jego bo wyszedł ale mam linka do steam Klik Dowody:(Demko lub HLTV) Demko jb_moonjailv2 7:29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 7:40 Mówisz, żeby offnął to bh, gdzie on nawet nie rozwija większej prędkości, strefy też mu nie wychodzą w sumie bezpodstawne oskarżenie (do końca rundy próbuje bhopować) 11:30 jakieś dźwięki z telewizora/ telefonu 12:35 to samo ^ Po tym żadnych dziwnych akcji ani nadużywania, obaj wychodzicie z serwera. W sumie to wg mnie czysty, jedynie mute się należy za nadużywanie nic więcej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 W dniu 27.03.2021 o 11:54, IGonnaHitYa napisał: 7:40 Mówisz, żeby offnął to bh, gdzie on nawet nie rozwija większej prędkości, strefy też mu nie wychodzą w sumie bezpodstawne oskarżenie (do końca rundy próbuje bhopować) 11:30 jakieś dźwięki z telewizora/ telefonu 12:35 to samo ^ tak jak napisal kygo ^^^^ chlopak poprustu sobie skakal mial ponizej 250velocity(chyba tak sie to pisze) 2strefu mu weszly a tak to to nic wiecej dla mnie do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi