Weed_Spaceman Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Weed_Spaceman Nick admina:(od którego dostałeś bana) @ Element Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) 11:43 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Only Mirage Powód bana:(podany przez admina) Czitujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) de_mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Jeżeli dobrze pamiętam bo dziś z 6 cziterów musiałem zbanować to Ty byłeś tym, który na auto BH latał. Nie jestem w stanie dziś tego wykonać, bo zaraz ide do pracy na 2 zmiane i jedynie jutro moge rozpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 07:24 - prawdopodobnie bh + dziwny strzal na rampie (raczej normalny ale warto zaznaczyc) 08:28 - prawdopodobnie bh 14:52 - najechales na model typowi w apsach b wczesniej na bh wleciales od okna do kuchni 15:48 - skaczesz po ct na bh i potem do okna 16:01 - wyglada jakbys katem oka widzial typa ze jest w palacu gdzie gosc jeszcze nie wychylil , dziwny pick na goscia na schodach wiesz o nim z radaru ale wychylasz nie na schody tylko na to jak on juz skacze z schdow, strzal na goscia z standardu? 16:30 - celownik ucieka ci na goscia na srodku bs jak stoisz na ct Podumowując masz movement bota poruszasz sie fatalnie, dziwnie pickujesz a jak zaczynasz skakać to bh ci nagle bardzo dobrze wychodzi co według mnie sie nie pokrywa zwlasze te niektore bh ktore wykonales nie wszystkie co prawda ale sporo ich no i dodatkowe te niektore picki wygladaja jakbys mial wh ale tego nie jestem do konca pewny w 2-3 akcjach miales taki pick jak na 100% wh ale to mogl byc przypadek choc nie sadze. Według mnie ban sluszny, jeżeli ktos ma inne zdanie moze obejrzec demko i mnie poprawic moze sie myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lud Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Nick: ludo Nick admina: Sanki Długość bana: Perm Data i godzina: 2021-04-15 22:14 Serwer: Only Mirage Powód bana: Czitujesz Mapa: de_mirage tak na prawde nie "czitowałem" tylko po prostu jestem dobry i jak macie takich adminów co od razu banują to mega słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi