zer00 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) zer00 Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem aktywnym graczem, jestem ogarnięty i nikogo nie faworyzuje, lubię grać na jb i wiem o nim całkiem sporo ,znam dużą ilość graczy, poza tym posiadałem już admina i nie byłem zły (poprawiłem również swoje zachowanie ) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)były admin jb i surf+rpg Jak długo gram w CS:GO?: ok.5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8-16 , 20-23 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) #1 #2 #3 (aktualny) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/z3r03/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 tak aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 tak +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Wracasz po przerwie na jb i grasz tylko tydzień i już chcesz mieć admina nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 nie [ - ] dopiero wrociles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) edit: niech bedzie wiek aktywnosc tak. Edytowane 23 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 tak aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 tak aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 +aktywność Na tak, tylko nie zrezygnuj po 1 dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 tak +czas +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Tak +Wiek +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 tak +aktywny + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Na Tak +wiek +aktywność myslę że okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 tak +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) tak +poprawa 0 mutów od 2 miesiecy Edytowane 24 Marca 2021 przez Lewy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Poczekaj jeszcze chwilę i złóż ponownie Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi