chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) Wstawiam za hajda bo nie może już pisać Nick: @AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Nick admina: @ SK4N3R Długość bana - Data i godzina: 27.10 skaner odrzucil odwolanie Serwer: forum Powód bana: No to jest warn a ma ich 4 więc nie wiem który mam podać No hej, parę miesięcy temu napisałem poradnik na kotleta schabowego, który dostał pozytywne opinie od użytkowników forum. Włożyłem w niego wiele starań i czasu, aby wyglądał schludnie, ładnie i był przydatny dla kulinarnych fanów. https://forum.arenaskilla.pl/topic/12824-poradnik-kotlet-schabowy/ Mimo tego, że uzyskał on odpowiednią ilość pozytywnych opinii rang wyższych, moje odwołanie od warna zostało odrzucone z powodu… no właśnie, jakiego? https://forum.arenaskilla.pl/topic/12896-rozwiazane-odpracowanie-warna/ SK4N3R napisał „Zaraz pojawią się poradniki- jak zasznurować buty czy ugotować wodę. No wybacz, ale za schabowego nie będziemy usuwać warnów.”. To prawda, głupie są poradniki o wiązaniu butów, lecz nie jest to uregulowane w żadnym regulaminie. Nie złamałem żadnego punktu żadnych z regulaminów, aby moje odwołanie zostało odrzucone. To regulamin poradników, w którym żadnego punktu nie złamałem. To regulamin odpracowywania warna, w którym również nie złamałem żadnego punktu. To regulamin moderatorów, w którym nie ma nic napisane, że moderator może zrobić sobie przerwę od regulaminu i odrzucić odwołanie od warna z własnego powodu. To tak jakbyś nagle zapomniał o regulaminie serwera podczas rozpisywania skargi i rozdał kary tak, jak ci się podoba. (Moderator, pkt. 2 „Moderator powinien być obiektywny.”). Jeśli powodem odrzucenia mojego odwołania jest „poradnik nie na temat forum, czy gier komputerowych”, to dlaczego odwołanie od warna z poradnikiem Lewego o pierwszej pomocy, który ani nie jest na temat forum, ani na temat gier został przyjęty? Podsumowując, moje odwołanie od warna zostało odrzucone nie z powodu złamania regulaminu, czy niewystarczającej ilości pozytywnych opinii, tylko z powodu… no niestety, tego też nie wiem. Domyślam się, że Skaner miał zły humorek i tak jakoś wyszło. Proszę o ponowne rozważenie mojego odwołania i ewentualną zmianę regulaminu, aby kolejne poradniki o „wiązaniu butów” nie występowały w przyszłości. Pozdrawiam 😊 Edytowane 22 Marca 2021 przez chakra 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi