Skocz do zawartości

[Odrzucone]Odwołanie od odrzuconego odwołania od warna (hajd)

Udostępnij

chakrapoprostuPOLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Wstawiam za hajda bo nie może już pisać
Nick: @logo713x13.pngAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nick admina: @ SK4N3R
Długość bana -
Data i godzina: 27.10 skaner odrzucil odwolanie

Serwer: forum
Powód bana: No to jest warn a ma ich 4 więc nie wiem który mam podać

No hej,

parę miesięcy temu napisałem poradnik na kotleta schabowego, który dostał pozytywne opinie od użytkowników forum. Włożyłem w niego wiele starań i czasu, aby wyglądał schludnie, ładnie i był przydatny dla kulinarnych fanów. https://forum.arenaskilla.pl/topic/12824-poradnik-kotlet-schabowy/

Mimo tego, że uzyskał on odpowiednią ilość pozytywnych opinii rang wyższych, moje odwołanie od warna zostało odrzucone z powodu… no właśnie, jakiego? https://forum.arenaskilla.pl/topic/12896-rozwiazane-odpracowanie-warna/

SK4N3R napisał „Zaraz pojawią się poradniki- jak zasznurować buty czy ugotować wodę. No wybacz, ale za schabowego nie będziemy usuwać warnów.”.

To prawda, głupie są poradniki o wiązaniu butów, lecz nie jest to uregulowane w żadnym regulaminie. Nie złamałem żadnego punktu żadnych z regulaminów, aby moje odwołanie zostało odrzucone.

To regulamin poradników, w którym żadnego punktu nie złamałem.
image.png.8f6387fb942234e2f9074f0de95f9466.png

To regulamin odpracowywania warna, w którym również nie złamałem żadnego punktu.
image.png.6e38d23e9199a0782c2b33439123e210.png

To regulamin moderatorów, w którym nie ma nic napisane, że moderator może zrobić sobie przerwę od regulaminu i odrzucić odwołanie od warna z własnego powodu. To tak jakbyś nagle zapomniał o regulaminie serwera podczas rozpisywania skargi i rozdał kary tak, jak ci się podoba.
image.png.46b93c76a8ce33d0364260ba85406864.png

(Moderator, pkt. 2 „Moderator powinien być obiektywny.”).

Jeśli powodem odrzucenia mojego odwołania jest „poradnik nie na temat forum, czy gier komputerowych”, to dlaczego odwołanie od warna z poradnikiem Lewego o pierwszej pomocy, który ani nie jest na temat forum, ani na temat gier został przyjęty?

Podsumowując, moje odwołanie od warna zostało odrzucone nie z powodu złamania regulaminu, czy niewystarczającej ilości pozytywnych opinii, tylko z powodu… no niestety, tego też nie wiem. Domyślam się, że Skaner miał zły humorek i tak jakoś wyszło.

Proszę o ponowne rozważenie mojego odwołania i ewentualną zmianę regulaminu, aby kolejne poradniki o „wiązaniu butów” nie występowały w przyszłości.

Pozdrawiam 😊

Edytowane przez chakra
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności