Tetsuya Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nick: TetsuyaImię: AdamWiek: 15 (05)Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Myślę, że jestem obiektywny w adminowaniu, gdzie jest to wg. mnie ważna cecha. Sprawdzałem dosyć dużo demek na JB, skąd jest najwięcej skarg. Cheaterów raczej umiem ujawnić. Miejsce się zwolniło, dlatego chciałbym wspomóc nasz UnBan TeamDoświadczenie w ocenianiu demek: Już od kilku miesięcy sprawdzałem demka na JBv1, czasem również sprawdzałem na Retakes. Jak długo gram w CS:GO?: ok 4 lata. (3k godzin)Ile czasu poświęcam forum dziennie: Około 2h. Codziennie się staram odwiedzać nasze forum.Znajomość SM: 5Link do profilu steam: STEAMKontakt: STEAM, Forum AS, Discord: Tetsuya#7805, TeamSpeak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) Powodzenia! SM Wiek Tak Edytowane 22 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 1 minutę temu, rastafari napisał: Powodzenia! SM Wiek Trzeba się określić tak/nie Na tak +Rozpisujesz dużo +Ogarniasz Kc Adaś powiedzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na Tak +wiek +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak Staz Ogar Na forum malo troszkę siedzisz ale nadrobisz I za długie kary dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 NA TAK +nie boi sie dawac duzych kar +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 +SM +doświadczenie +ogarnia +myślenie +wiek na tak GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Może w końcu coś wiecej niż admin XD Tak +wiek +staż +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 No imo wole tetsuye niz rastafafariego Na tak + Umie rozpisać demko + ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na Tak +ogar +umie rozpisać demko +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +staż +ogar +doswiadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na tak +wiek +doświadczenie +rozpisuje demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +Aktywność +Ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 TAK +Ogarnięty +Pomocny +Godny Zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na tak +ogar +aktywnos +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak - Doświadczenie - Admin na JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak!! +ogar +admin na jb1 i 2 +pracowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Tak +rozpisuje demka +ma dużo czasu na demka +zmienił się na lepsze + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Tak +rozpisujesz ładnie demka +doświadczenie +nie boisz się nadawać kar;oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na tak + doswiadczenie + znasz regulamin + znasz dobrze taryfikator banow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na Tak +ogarniasz +dużo skarg sprawdzasz +Nie boisz sie dawać dużych kar -Info ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 tak +ogar +aktywny +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Tak +znajomość regulaminu za dobrze ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Tak +Adaś +Sm +Starz +Spoko koleś +Aktywny +Doświadczenie -Jak straciłeś admina na jb1 mówiłeś, że lepiej się czujesz bez admina. Podejrzewam, że z ubt będzie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na Tak +wiek +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi