uSzanowankoo Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Nick: uSzanowankooWiek: 24 lataDlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc obecnej administracji serwera w pilnowaniu porządku oraz z czasem zwiększeniu popularności danego trybu wśród innych robiąc to różnego typu konkursy podczas rozgrywki na kredyty. Jestem osobą pełnoletnią, która zawsze potrafiła znaleźć wspólny język z innymi graczami, dodatkowo nigdy nie faworyzowałem graczy których znałem na serwerze.Zawsze staram się pomagać nowym graczom poznać czy to zasady gry czy też potrzebne bindy czy też ważne informacje, które mogą im się przydać. Znam też większość graczy na serwerze oraz większość graczy kojarzy mnie z długiego stażu tutaj. Obecnie pracuję na 3 zmiany w pracy, więc jestem w stanie pilnować serwera w różnych godzinach po pracy bądź też przed nią. Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam spore doświadczenie w adminowaniu na danym serwerze Hide and Seek, gdyż byłem tutaj wielokrotnie adminem. Jak długo gram w CS:GO?: W CSGO gram od 2013 roku [na serwerze HnS od 2019 roku].W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Obecnie pracuję nad 3 zmiany w pracy po 8 godzin, więc w każdym tygodniu jestem w innych godzinach.Link GT: - Obecny: * PIESELY uSzanowankoo + 90 minut przed zmianą nazwy mojego gangu. - #2 * RAGE uSzanowankoo - #3 * uSzanowankooZnajomość SM: 7/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Posiadam mutacjęCzy przeczytałem regulamin Admina?: Znam regulaminy panujące na sieci oraz zapoznałem się z nimi. Przepraszam, jeśli gdzieś jest błąd, ale dopiero wróciłem z pracy po nocnej zmianie :') 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na tak +doświadczenie +sm -gruby :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na nie +doświadczenie +sm -nagle sobie wracasz i chcesz admina jak pograsz dłużej zmienie zdanie 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na tak +doświadczenie +gt +sm uSzanowankoo jest jedną z kilku osób w historii hns dzięki której ten serwer miał swój klimat i utrzymywał dużą liczbę graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na TAK +sm +ogar Ty miałeś tutaj z 80 razy admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 tak +wiek +doświadczenie +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 ++wiek +sm +doświadczenie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 na tak +wiek +ogar +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 NA TAK +wiek +doświadczenie +można powiedzieć że jesteś legendą HNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Proste że na tak + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na Tak +doświadczenie +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Tak +Ogarnia +Doświadczenie +Wiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na tak +Szef +Doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 +sm tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 4 godziny temu, Hiro napisał: Na nie +doświadczenie +sm -nagle sobie wracasz i chcesz admina jak pograsz dłużej zmienie zdanie XD +Ogarnięty +Doświadczenie +Wiek +Strasznie miły tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 na tak doświadczenie sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 20 Marca 2021 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi