sn1perk1ng Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Nick: sn1perk1ng Nick admina: Shiruu KeyDrop.com Długość bana: Permanentny Data i godzina: 2021-03-14 21:32 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Only Mirage Powód bana: Czitujesz Mapa: de_mirage Opis zdarzenia: Zdarzyło się to właśnie wczoraj. Po południu wszedłem na serwer i grałem. Robiłem ogromne wyniki i wielu graczy zarzucało mi, że cheatuje. Zaczęli mnie zgłaszać. Działo się to już od kilku dni. Ale ja wiedziałem, że nic mi oni tym nie zrobią, bo wielu adminów mnie sprawdzało i nikt mi nic nie zarzucał. Z tym się zgodzę. Tak samo admin, który mnie zbanował, też mnie sprawdzał. Zdziwiłem się, że dostałem tego bana właśnie od niego. Chciałbym dodać również, że jestem top 1 na serwerze, i wielu topowych graczy na serwerze, gra w podobnym stylu co ja więc chciałbym prosić o dokładne sprawdzenie demka i odwołaniu sie na temat unbana na serwerze. Z góry dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 @ Shiruu rozpisz demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn1perk1ng Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210314-204701-367729646-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-2125.zip demko od 20:47 do 21:25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn1perk1ng Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Muszę to opisywać, czy może być to demko które wysłałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiruu Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Witam. Podeślę filmik, niech będzie Wam łatwiej - https://www60.zippyshare.com/v/qbVdWcfU/file.html Już od pierwszej akcji widać, nie słysząc, nie widząc magicznie wyleciałeś z PRE-FIRE na drewno, widać gołym okiem, że nieudolnie próbujesz się kryć, niektórzy Ci w to wierzą, ale każdy Twój PRE-FIRE nie jest naturalny, zawsze wiesz gdzie ułożyć celownik, na akcji w jungli wiedziałeś, że wcelowana jest AWP z kuchni i magicznie nie wychyliłeś, na nagraniu widać jak się zachowujesz, nie są ta naturalne ruchy, przy skanowaniu również udajesz, że strzelasz obok, jednak kule idealnie trafiają w oponenta, dziękuję. - Gracz na wall-hacku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn1perk1ng Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 No dobra. Ale jak sprawdzany byłem przez innych adminów, nikt mi nic nie zarzucał że niby gram na wall-hacku, a miałem takie same ruchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiruu Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) To mnie mało interesuje kto Cie sprawdzał, film mówi sam za siebie. Czekam na werdykt. Edytowane 15 Marca 2021 przez Shiruu 1 SPAM Przez RuteK, 15 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Czasem fartowne strzały, dobry movement, dobry gracz. Czysty UB. @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi