Skocz do zawartości

[Przyjęte]Prośba o unbana

Udostępnij

sn1perk1ng

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: sn1perk1ng
Nick admina: Shiruu KeyDrop.com
Długość bana: Permanentny
Data i godzina: 2021-03-14 21:32

Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Only Mirage
Powód bana: Czitujesz
Mapa: de_mirage

Opis zdarzenia: Zdarzyło się to właśnie wczoraj. Po południu wszedłem na serwer i grałem. Robiłem ogromne wyniki i wielu graczy zarzucało mi, że cheatuje. Zaczęli mnie zgłaszać. Działo się to już od kilku dni. Ale ja wiedziałem, że nic mi oni tym nie zrobią, bo wielu adminów mnie sprawdzało i nikt mi nic nie zarzucał. Z tym się zgodzę. Tak samo admin, który mnie zbanował, też mnie sprawdzał. Zdziwiłem się, że dostałem tego bana właśnie od niego. Chciałbym dodać również, że jestem top 1 na serwerze, i wielu topowych graczy na serwerze, gra w podobnym stylu co ja więc chciałbym prosić o dokładne sprawdzenie demka i odwołaniu sie na temat unbana na serwerze.

Z góry dziękuję.

• Lubię to! 1

Witam. Podeślę filmik, niech będzie Wam łatwiej - https://www60.zippyshare.com/v/qbVdWcfU/file.html

Już od pierwszej akcji widać, nie słysząc, nie widząc magicznie wyleciałeś z PRE-FIRE na drewno, widać gołym okiem, że nieudolnie próbujesz się kryć, niektórzy Ci w to wierzą, ale każdy Twój PRE-FIRE nie jest naturalny, zawsze wiesz gdzie ułożyć celownik, na akcji w jungli wiedziałeś, że wcelowana jest AWP z kuchni i magicznie nie wychyliłeś, na nagraniu widać jak się zachowujesz, nie są ta naturalne ruchy, przy skanowaniu również udajesz, że strzelasz obok, jednak kule idealnie trafiają w oponenta, dziękuję. - Gracz na wall-hacku.

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności