Joski Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Nick: Joski Nick oskarżonego: [Srioskyy JJK] Real Gangsta Sh*t Opis sytuacji: Gracz cały czas wchodzi do CT, a ma muta na 7dni oraz wyzywa moją rodzinę mnie przy okazji Serwer: JB Dowody: jb_buyukisyan_v1-fix (pierwsza runda jak gracze dołączają do gry to on jest w ct i mnie wyzywa) 12:40 godzina. Nie możecie mu dać perma? Edytowane 2 Marca 2019 przez Joski 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Potwierdzam jak ja wchodzę na serwer to od razu wychodzi z ct 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 To ze ciebie wyzywalem to prawda ale twoich rodzicow nie co zreszta wyjdzie na demku poza tym ty tez mnie wyzywales od lamusa, nie spelniles mojego zyczenia i na dodatek sie zabiles 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, RealGangstaSht napisał: To ze ciebie wyzywalem to prawda ale twoich rodzicow nie co zreszta wyjdzie na demku poza tym ty tez mnie wyzywales od lamusa, nie spelniles mojego zyczenia i na dodatek sie zabiles Wyzwałem Cię od lamusa jak obraziłeś mi mamę. Owszem zabiłem się na życzeniu, ponieważ nie mogłem użyć spadochronu, bo miałem tak zwanego "LAGA", nie miałeś żadnego życzenia, no chyba, że mam liczyć do 200 do jest nie wykonalne bo minęła by runda. Zabiłem się i dostałeś w następnej rundzie FD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, Joski napisał: Wyzwałem Cię od lamusa jak obraziłeś mi mamę. Owszem zabiłem się na życzeniu, ponieważ nie mogłem użyć spadochronu, bo miałem tak zwanego "LAGA", nie miałeś żadnego życzenia, no chyba, że mam liczyć do 200 do jest nie wykonalne bo minęła by runda. Zabiłem się i dostałeś w następnej rundzie FD. Zabiles sie celowo to po pierwsze. Po drugie nie obrazilem twojej mamy chyba za duzo ci ja w realu cisnna i ci sie juz miesza (co zreszta wcale mnie nie dziwi ze z toba jada) Dodam jeszcze ze nie dostalem fd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 1 minutę temu, RealGangstaSht napisał: Zabiles sie celowo to po pierwsze. Po drugie nie obrazilem twojej mamy chyba za duzo ci ja w realu cisnna i ci sie juz miesza (co zreszta wcale mnie nie dziwi ze z toba jada) Dodam jeszcze ze nie dostalem fd Ty serio jesteś chory, nie zabiłem się celowo na demku będzie można zobaczyć, że skoczyłem i dostałem laga, obraziłeś mi mamę zobaczymy na demku, i dostałeś fd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Potem mu dorzucę muta na +2dni. Przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) 48 minut temu, Koncu napisał: Potem mu dorzucę muta na +2dni. Przyjęta. A pan joski za obraze to nic nie dostanie ta? Czemu mam pisac osobna skarge jak na demku to slychac? 2 razy mnie wyzwal Edytowane 2 Marca 2019 przez Koncu Miss Click Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Możliwe, że nie usłyszałem jak Joski Cię obraził, ale skarga była na Ciebie więc, gdy ty obraziłeś to od razu wyłączyłem demko. Możesz napisać skargę na Joskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, Koncu napisał: Możliwe, że nie usłyszałem jak Joski Cię obraził, ale skarga była na Ciebie więc, gdy ty obraziłeś to od razu wyłączyłem demko. Możesz napisać skargę na Joskiego. to bylo nie wylaczac bo napisalem wyzej ze mnie wyzywal 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi