Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga

Udostępnij

Joski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Joski
Nick oskarżonego: [Srioskyy JJK] Real Gangsta Sh*t
Opis sytuacji: Gracz cały czas wchodzi do CT, a ma muta na 7dni oraz wyzywa moją rodzinę mnie przy okazji :)

Serwer: JB
Dowody: jb_buyukisyan_v1-fix (pierwsza runda jak gracze dołączają do gry to on jest w ct i mnie wyzywa) 12:40 godzina.

Nie możecie mu dać perma?

Edytowane przez Joski
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Teraz, RealGangstaSht napisał:

To ze ciebie wyzywalem to prawda ale twoich rodzicow nie co zreszta wyjdzie na demku :) poza tym ty tez mnie wyzywales od lamusa, nie spelniles mojego zyczenia i na dodatek sie zabiles 

Wyzwałem Cię od lamusa jak obraziłeś mi mamę. Owszem zabiłem się na życzeniu, ponieważ nie mogłem użyć spadochronu, bo miałem tak zwanego "LAGA", nie miałeś żadnego życzenia, no chyba, że mam liczyć do 200 do jest nie wykonalne bo minęła by runda. Zabiłem się i dostałeś w następnej rundzie FD. 

Teraz, Joski napisał:

Wyzwałem Cię od lamusa jak obraziłeś mi mamę. Owszem zabiłem się na życzeniu, ponieważ nie mogłem użyć spadochronu, bo miałem tak zwanego "LAGA", nie miałeś żadnego życzenia, no chyba, że mam liczyć do 200 do jest nie wykonalne bo minęła by runda. Zabiłem się i dostałeś w następnej rundzie FD. 

Zabiles sie celowo to po pierwsze. Po drugie nie obrazilem twojej mamy chyba za duzo ci ja w realu cisnna i ci sie juz miesza (co zreszta wcale mnie nie dziwi ze z toba jada) Dodam jeszcze ze nie dostalem fd 

1 minutę temu, RealGangstaSht napisał:

Zabiles sie celowo to po pierwsze. Po drugie nie obrazilem twojej mamy chyba za duzo ci ja w realu cisnna i ci sie juz miesza (co zreszta wcale mnie nie dziwi ze z toba jada) Dodam jeszcze ze nie dostalem fd 

Ty serio jesteś chory, nie zabiłem się celowo na demku będzie można zobaczyć, że skoczyłem i dostałem laga, obraziłeś mi mamę zobaczymy na demku, i dostałeś fd :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności