Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga bluefox

Udostępnij

Joski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Joski
Nick oskarżonego: BlueFox
Opis sytuacji: Gracz Prawnik Studziak napisał "Joski ssie" powiedziałem to adminowi BlueFox, a on mu dał ostrzeżenie. XDD

6. Zakaz obrażania, wyśmiewania innych graczy i grup społecznych.

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 3h. (nie widze tutaj ostrzeżenie/gag/mute.)

To jest według mnie śmieszne, ponieważ teraz Admin mógłby dać komuś z 50 ostrzeżeń? 

Serwer: JB
Dowody: JB_Facebook 21:50 (ostatnia runda przy życzeniu)

Edytowane przez Joski

Gracz napisał "Joski ssie" i dostał ode mnie ostrzeżenie żeby nie obrażał nie jest powiedziane że jak ktoś kogoś obraża to od razu leci mute od buta.

7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.

2 minuty temu, BlueFox napisał:

Gracz napisał "Joski ssie" i dostał ode mnie ostrzeżenie żeby nie obrażał nie jest powiedziane że jak ktoś kogoś obraża to od razu leci mute od buta.

7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.

Nie rozumiem czemu dałeś ten punkt z regulaminu. Ban to nie mute/gag.

@ BlueFoxto jest do banów.

Co do sytuacji, według mnie ostrzeżenie było słuszne (bo po co od razu karać), ale w regulaminie nie ma nic o ostrzeżeniach przed nadaniem mute/gag'a.

Jeżeli gracz Joski zgłosił bądź poczuł się urażony ze strony Studziaka, to skarga słuszna.

Zostawiam admina rangom wyższych.

Spoiler

Yamakashi & tos1ek

Teraz, Joski napisał:

Gracz mnie znowu wyzywał i bluefox znowu mu dał ostrzeżenie...

Jb_spy_vs_spy cos tam. 11:1 runda dla terro.

Widziałem tylko jak napisał raz na chacie "Joski ssie" bo nie skupiałem się na chacie a gdy mi powiedzieliście to wiadomości już nie było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności