Joski Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Nick: Joski Nick oskarżonego: BlueFox Opis sytuacji: Gracz Prawnik Studziak napisał "Joski ssie" powiedziałem to adminowi BlueFox, a on mu dał ostrzeżenie. XDD 6. Zakaz obrażania, wyśmiewania innych graczy i grup społecznych. Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 3h. (nie widze tutaj ostrzeżenie/gag/mute.) To jest według mnie śmieszne, ponieważ teraz Admin mógłby dać komuś z 50 ostrzeżeń? Serwer: JB Dowody: JB_Facebook 21:50 (ostatnia runda przy życzeniu) Edytowane 1 Marca 2019 przez Joski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) potwierdzam byłem przy tym i nie rozumiem czemu gracz studziak nie dostał gaga/muta Edytowane 1 Marca 2019 przez ✪MroKu™ | cs.money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Gracz napisał "Joski ssie" i dostał ode mnie ostrzeżenie żeby nie obrażał nie jest powiedziane że jak ktoś kogoś obraża to od razu leci mute od buta. 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 2 minuty temu, BlueFox napisał: Gracz napisał "Joski ssie" i dostał ode mnie ostrzeżenie żeby nie obrażał nie jest powiedziane że jak ktoś kogoś obraża to od razu leci mute od buta. 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. Nie rozumiem czemu dałeś ten punkt z regulaminu. Ban to nie mute/gag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 @ BlueFoxto jest do banów. Co do sytuacji, według mnie ostrzeżenie było słuszne (bo po co od razu karać), ale w regulaminie nie ma nic o ostrzeżeniach przed nadaniem mute/gag'a. Jeżeli gracz Joski zgłosił bądź poczuł się urażony ze strony Studziaka, to skarga słuszna. Zostawiam admina rangom wyższych. Spoiler Yamakashi & tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Byłem na serwerze i prosiłem o Gaga dla gracza prawnik studziak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Gracz mnie znowu wyzywał i bluefox znowu mu dał ostrzeżenie... Jb_spy_vs_spy cos tam. 11:1 runda dla terro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) byłem na serwerze, kiedy studziak dalej obrazal joskiego, bluefox dal mu kolejne ostrzezenie Edytowane 1 Marca 2019 przez GoDeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Teraz, Joski napisał: Gracz mnie znowu wyzywał i bluefox znowu mu dał ostrzeżenie... Jb_spy_vs_spy cos tam. 11:1 runda dla terro. Widziałem tylko jak napisał raz na chacie "Joski ssie" bo nie skupiałem się na chacie a gdy mi powiedzieliście to wiadomości już nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 xD chce dostać tego Gaga mówię dajcie mi na 30 min i po sprawie ale nie więc wyzywam dalej by dostać Gaga ale zamiast Gaga dostałem ostrzeżenie. Ahhhhhh Ps. Pisałem jeszcze joski pies policyjny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Proszę o nadanie gaga na 300 min za obrazę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Kara powinna być za takie zachowanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Admin @ BlueFoxbył na okresie próbnym i taka sytuacja nie powinna się wydarzyć. Degrad. Edytowane 1 Marca 2019 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi