djpikoo Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Nick: djpiko bezzkitu Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:poprawiłem zachowanie a ostatnimi czasów patola na serwie dzieje się przy adminach, chce to zmienic :3 Doświadczenie w adminowaniu: duze Jak długo gram w CS:GO?: niedlugo 4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 17-20 -00-01 Link GT:https://www.gametracker.com/player/[Ninje] DjPiko BEZZZKITU/137.74.7.15:30050/ lacznie na wszystkich 35k min Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199056895429/ Mikrofon:ta Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Dalej na nie - dalej masz słabe zachowanie - ,, patole ” często ty robisz 😮 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 -podanie na odpierdziel -skopiowane z poprzedniego, bo gt/steam nie ma hiperłącza -patola przy adminach? Raczej nie, to że dajemy im troche swobody to nie znaczy, że jest patola. -adminów jak na ten czas jest wystarczająco, bo prawie cały dzień ktoś jest +sm Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 tak - zachowanie + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 7 godzin temu, DjPiko napisał: patola na serwie dzieje się przy adminach srednie zachowanie +wiek nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 +sm na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 8 godzin temu, Tetsuya napisał: -podanie na odpierdziel -skopiowane z poprzedniego, bo gt/steam nie ma hiperłącza -patola przy adminach? Raczej nie, to że dajemy im troche swobody to nie znaczy, że jest patola. -adminów jak na ten czas jest wystarczająco, bo prawie cały dzień ktoś jest +sm Na nie Lepiej pozostawie to bez komentarza Zdecydowanie na tak +sm +czas spędzony na serwerze +doświadczony gracz na serwerze +poprawa zachowania (czasami mu sie odpala ale widać że się stara) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na nie -zachowanie -commsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 12 godzin temu, Nastkaa napisał: Dalej na nie - dalej masz słabe zachowanie - ,, patole ” często ty robisz 😮 12 godzin temu, Tetsuya napisał: -podanie na odpierdziel -skopiowane z poprzedniego, bo gt/steam nie ma hiperłącza -patola przy adminach? Raczej nie, to że dajemy im troche swobody to nie znaczy, że jest patola. -adminów jak na ten czas jest wystarczająco, bo prawie cały dzień ktoś jest +sm Na nie ^^^ na nie powody wyzej 3 godziny temu, malcuch napisał: Na tak +wiek +aktywność +sm ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Okres próbny +mutacja +sm +wiek -zachowanie -comms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 +wiek +aktywność Poprawił zachowanie przez ostatnie dni Ja bym dał szanse jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 nie przekonujesz mnie tym swoim "podaniem" na nie -zachowanie -oceniasz administracje a sam byś się nie popisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 na tak +starasz sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Tak okres próbny + stara sie chłopak oby kija nie połknął jak mu sie uda Edytowane 5 Marca 2021 przez Lewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 tak +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi