TotalnySzeW Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Nick: Totalny szew Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem nowy na arenie i na serwerze rt2 poznalem juz wiekszosc ludzi ktorzy graja tam aktywnie jest jeden admin @ mistrzunio5 i chcialbym mu pomoc i chcialbym zaczac od jakiegos latwiejszego serwera Doświadczenie w adminowaniu: mialem kiedys pojedynczych adminow ale na krotki okres Jak długo gram w CS:GO?: 6lat ok 4000h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: kiedy mam czas Link GT: gt Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kochamdisa221 Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:tak Edytowane 27 Lutego 2021 przez TotalnySzeW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 aktywnosc wybitna sm wystarczajacy na rt z tego co widze czasami umiesz cos zabic jestem na tak okres probny proponuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 tak + aktywność + nie ma adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 ta aktywnosc wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 na tak brak adminów aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 tak +mało adminów +SM +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 tak mało adminów aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 tak aktywny bardzo sm i malo adm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Na tak +aktywność +brakuje adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Na tak +doświadczenie +wiek +mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Tak aktywnosc malo adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Na Tak +wiek +Aktywnośc mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi