Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

RealGangstaSht

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: JoskTKur

Nick oskarżonego: Multi

Opis sytuacji: dostalem kicka a pozniej bana na 15 min za to ze mam nick JoskTKur chociaz nic nie sugeruje tym nickiem sam sobie go wymyslilem i innym adminom jakos to nie przeszkadzalo a grałem na tym nicku ok 30 min. To ze jemu ten nick sie z czyms kojarzy to jego problem ja moge miec nick jaki chce a nikogo w nim nie obrazam.

Godzina: ok 18:45

Co wychodzi? haha ty gosciu serio grubo masz xD Po pierwsze wychodzi JoskTeKur, jak ci moze wyjsc joski w slowie joskt...? a po drugie nikt nie musi szybko tego czytac nie ma w tym nicku twojego nicku ani zadnego wyzwiska. Nie wiem kto ale mutli mowil ze mam zmienic bo dostane kicka a zanim wszedl to byl spokoj i nikt z adminow sie o to nie doczepial.

Edit: to ze niektorzy czytac poprawnie nie potrafia to nie moj problem 

Edytowane przez RealGangstaSht

1 minutę temu, RealGangstaSht napisał:

Co wychodzi? haha ty gosciu serio grubo masz xD Po pierwsze wychodzi JoskTeKur, jak ci moze wyjsc joski w slowie joskt...? a po drugie nikt nie musi szybko tego czytac nie ma w tym nicku twojego nicku ani zadnego wyzwiska. Nie wiem kto ale mutli mowil ze mam zmienic bo dostane kicka a zanim wszedl to byl spokoj i nikt z adminow sie o to nie doczepial

Demko wszystko zweryfikuje :p

Hmmm dla twej wiadomości to nie ja dałem ci bana lecz MICHU 

:pepeLove:

I w dodatku prosiłem cię ja oraz Mr.Black o zmianę nicku na inny ponieważ obraża Joski'ego a ty nie chciałeś więc ktoś z reszty adminów cię kickonoł po czym wróciłeś z tym samym nickiem i wyszło to http://www.arenaskilla.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&searchText=Josktkurf&Submit=Szukaj

Pozdrowienia Multi :pepeLove: 

1 minutę temu, Multi napisał:

Hmmm dla twej wiadomości to nie ja dałem ci bana lecz MICHU 

:pepeLove:

I w dodatku prosiłem cię ja oraz Mr.Black o zmianę nicku na inny ponieważ obraża Joski'ego a ty nie chciałeś więc ktoś z reszty adminów cię kickonoł po czym wróciłeś z tym samym nickiem i wyszło to http://www.arenaskilla.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&searchText=Josktkurf&Submit=Szukaj

Pozdrowienia Multi :pepeLove: 

Niby w jaki sposob obraza joskiego? Nie ma w tym nicku ani jego nicku ani zadnego wyzwiska xD

Edit: i black nic mi nie mowil zebym zmienil nick a poza tym nie wrocilem z tym samym bo na koncu dodalem litere f ktorej wczesniej nie mialem 

Ja bym mu dał perma: Wyzywa cały czas graczy, działa na niekorzyść Sieci. - Niczym Kubusina.

KOLO.png.a6bbf3364b33c994f95eb52a77682177.pngFajne komentarze co? WQEE2Q.png.e418608b45e13f7f03fa3ab763310ef5.pngO a tutaj takie nicki ustawiał jak tosiek mu dał gaga.

Ten gracz wchodzi na serwer tylko, że wkurzyć graczy nie gra tylko zmienia nicki albo przeklina i prowokuje. 

Edytowane przez Joski

a co to wnosi do skargi? Co wnosza te kom pod twoim profilem? poza serwerem moge cie jechac jak chce i ile chce a za wyzywanie na serwie dostalem juz kare.

Edit: i skąd ty mozesz wiedziec po co wchodze na serwer jak grasz na nim od 2 dni? gram na nim juz dlugo z rownie dluga przerwa a po tej przerwie nie widzialem cie na nim ani razu do wczoraj i ostatnimi czasy wcale nie wylapywalem czesto  gagow i mutow cos tam sie zdarzylo ale nie bylo to caly czas wiec gosciu wiesz co zrobic 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności