sZkEr Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) Pytania piszcie do 2 marca 2021 Edytowane 24 Lutego 2021 przez sZkEr poprawiam numerek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 czemu jesteś cringiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 czemu jesteś bity na arenie? czemu jesteś cringiem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Teraz, Grzechu napisał: czemu jesteś bity na arenie? czemu jesteś cringiem? czemu ty sie udzielasz 1. ile masz lat 2. czy masz dziewczyne 3. wzrost 4.masz kota 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sZkEr Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 8 minut temu, czups napisał: czemu jesteś cringiem? Chciałem ci przypomnieć że masz mute na 3 miesiące xddddddddd. Jestem bogiem uświadom to sobie sobie 7 minut temu, Grzechu napisał: czemu jesteś bity na arenie? czemu jesteś cringiem? 1. Nie jestem 2. Masz nick Grzechu zamknij sie 6 minut temu, Kopek napisał: czemu ty sie udzielasz 1. ile masz lat 2. czy masz dziewczyne 3. wzrost 4.masz kota 1. 16 2. Miałem 3. 180cm 4. Nie 4 poczekaj z odpowiedziami do tego 2 marca zamiast odpowiadać na 2 pytania, robisz niepotrzebny spam w temacie Przez Mikru, 24 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 jak to jest być takim szefem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 24 Lutego 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 23 minuty temu, Kopek napisał: czemu ty sie udzielasz a czemu ty sie udzielasz? 1. jak masz na imię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 25 minut temu, Kopek napisał: czemu ty sie udzielasz 1. ile masz lat 2. czy masz dziewczyne 3. wzrost 4.masz kota A Po co ty się udzielasz XD? Ulubiony kolor Jakie chcesz mieć zwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Czemu masz tak duży mózg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 24 Lutego 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) Kim ty jesteś? Czy można by ogarnąć dział Wywiady, Artykuły, Q&A? Mniej Q&A z adminami i randomami, więcej ciekawych artykułów typu Pod Ostrzałem i Wywiadów? Edytowane 24 Lutego 2021 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Kurde jak widzisz że trwa inne Q&A to się nie pchaj ze swoim, tak samo z pytaniami dnia, jak nie masz zgody to ich nie dodawaj. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Chyba nam nie odpowie Temat został przeniesiony do kosza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi