Tetsuya Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Nick: TetsuyaWiek: 15 (05)Dlaczego ja mam otrzymać admina?: W ciągu dnia, czyli najczęściej rano bardzo rzadko widuje adminów, a dzisiaj był przykład jaki roz***rdol potrafi zrobić tylko kilku graczy. Nastka mnie nalegała do napisania podania.Doświadczenie w adminowaniu: 2 razy na DRv1, 2 razy na JB, 1 na RTJak długo gram w CS:GO?: ok 4 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Nie mam ram czasowychLink GT: *klik* *klik* *klik* Znajomość SM: 5Link do profilu Steam: *klik*Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 11 minut temu, Tetsuya napisał: Nastka mnie nalegała do napisania podania. XD? +aktywnosc -zachowanie no nie wiem okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) Okres próbny Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 22 Lutego 2021 przez SchMidT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi