rajek1908 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) 1 Krok wchodzimy na swój profil po zalogowaniu się na forum 2 krok Wchodzimy na serwis youtube i kopiujemy link piosenki 3 krok Gdy wchodzimy na swój profil na forum klikamy 4 krok Wklejamy link tutaj klikamy gotowe i mamy piosenkę/filmik na profilu na forum Poradnik szybki ale mam nadzieję że nowym użytkownikom się przyda Edytowane 22 Lutego 2021 przez rajek1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Może się przydać + Pozdro Michał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 moze sie przydac dla nowych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 -, ;;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 + dla nowych graczy zawsze sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Ocena negatywna temat poradnika nie wskazuje na treść zawartą w poradniku, brak wstępu, poradnik jest za krótki i zbyt prosty, żeby nadawał się do odrobienia warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) Jeżeli ktoś chciałby dodać sobie piosenke na profil raczej by zobaczył napis Profile video + nawet jeżeli komuś było by to potrzebne nie zobaczył by tego poradnika przez zły tytuł ( masz to nawet w regulaminie poradników ) jak dla mnie poradnik nie jest wystarczający na odpracowanie warna - Edytowane 22 Lutego 2021 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 - sam na początku pierwsze co przeglądałem opcje profilu, ale nie kazdy tak robi. Nazwa tematu nawet nie jest adekwatna do treści oraz jak na warna to poradnik mało treściwy ( i nie chodzi mi o to że poradnik jest źle zrobiony, tylko o to że można znaleźć lepszy pomysł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 dopiero w ostatnim zdaniu dowiedziałem się o czym w ogóle jest ten poradnik, wątpię, że komuś to pomoże. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 24 Lutego 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 X_D No bez przesady już z tymi poradnikami - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 + szczerze sam nie wiedziałem jak to ustawić XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 24 Lutego 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 - jakby ktos chcial to by raczej znalazl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi