Skocz do zawartości

[Rozwiązane]Skarga na Majora

Udostępnij

ReXon

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199025072636/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198346145443

Nick oskarżonego: Gacke_Wacek
Opis sytuacji: Major Faworyzuje Gracza @ xNatusiaaaPrzyjmując ją na pozycje Admina bez potrzebnych wymagań czyli: §5.2. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. a jej Konto na Forum zostało założone 9.02

Link GT1: GT

Link GT2: GT

Razem Konta mają 777 minut co daje niecałe 13 godzin na serverze. Sytuację mogą potrwierdzić: @ _Kubik_ @ DarkYakuza @ pawelu @ xdar1uNqq @TeLkOr_PogU

Serwer: JB#2

Data i godzina zdarzenia: brak
Dowody: Forum

Edytowane przez YoshimuraEto
  • Lubię to! 2
  • Haha! 1

Ale ty chyba nie wiesz, to jest szybka rekrutacja, ja ustalam wymagania, więc są inne niż w zwykłym podaniu, nie oszukując twoje gt też nie było jakieś giga kox ,jak cie przyjmowałem. Jeszcze jest trzeci , a nawet wiecej gt jak juz chcesz sprawdzać, tylko wtedy @ xNatusiaaamiała pofalowany nick i nie mogła wkleić do podania, bo nie chciało działac. Tyle w temacie.

• Wrr! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 4

Przepraszam że się wtrące masz jakiś dowód że miała tą aktywność na innym nicku? Bo tak się składa że jak przyjmowałeś Natalie miała ona zaledwie około 20 minut? Coś w tym stylu A DjPiko?  To czemu mu odrzuciłeś? W takim bądź razie we dwoje powinni być przyjęci lub wyjeba*** na zbity pysk. Z rastą będzie tak jak z DjPiko?  Gacek większość wie co się świeci między wami Ale nie przekładaj tego na serwer bądź również sprawiedliwy no przepraszam bardzo to że dziewczyna to co ma być przyjęta na każde stanowisko? Jeżeli pokażesz jej stare GT który może był może nie nie wiadomo Ty też powinieneś przedstawić dowód że jednak grała wcześniej na innym nicku. Ona boi się dawać muty czy gagi ostatnia sytuacja miała miejsce przeszkadzanie w prowadzeniu to musiałem jej powiedzieć żeby coś z tym zrobiła Ale mniejsza.

Edytowane przez pawelu
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 2

19 minut temu, pawelu napisał:

Przepraszam że się wtrące masz jakiś dowód że miała tą aktywność na innym nicku? Bo tak się składa że jak przyjmowałeś Natalie miała ona zaledwie około 20 minut? Coś w tym stylu A DjPiko?  To czemu mu odrzuciłeś? W takim bądź razie we dwoje powinni być przyjęci lub wyjeba*** na zbity pysk. Z rastą będzie tak jak z DjPiko?  Gacek większość wie co się świeci między wami Ale nie przekładaj tego na serwer bądź również sprawiedliwy no przepraszam bardzo to że dziewczyna to co ma być przyjęta na każde stanowisko? Jeżeli pokażesz jej stare GT który może był może nie nie wiadomo Ty też powinieneś przedstawić dowód że jednak grała wcześniej na innym nicku. Ona boi się dawać muty czy gagi ostatnia sytuacja miała miejsce przeszkadzanie w prowadzeniu to musiałem jej powiedzieć żeby coś z tym zrobiła Ale mniejsza.

A więc tak. Dodając do twojej inforamcji Dostałem od Znajomego Wszystkie jej GT i w momencie pisania podania nie miała ona nawet 10h na serverze. 

https://www.gametracker.com/player/xN𝖆𝖙𝖚𝖘𝖎𝖆/51.77.34.138:30004/

https://www.gametracker.com/player/[SIMP] xN𝖆𝖙𝖚𝖘𝖎𝖆/51.77.34.138:30004/

https://www.gametracker.com/player/[SIMP] Szcz00rka/51.77.34.138:30004/

https://www.gametracker.com/player/[SIMP] xNatusia/51.77.34.138:30004/

https://www.gametracker.com/player/[SIMP] xNatusiaaa/51.77.34.138:30004/

Moik zdaniem przyjmowanie osoby która nie ma przegrane nawet tych 10 godzin na serverze jest totalną faworyzacją. Z mojej strony to tyle :3

Dla mnie jesteś gównem w tym momencie, jeżeli masz kurwa robić z tego serwera burdel bo masz typiare ktora ci nudle bedzie wysyłać i "odbijasz" ją "koledze" mówiąc jej przy okazji "Wiesz co gdy tylko napisałaś podanie to od razu coś do ciebie czułem" gdy kurwa jej nawet jeszcze nie znałeś a juz cos czułes? To ty kurwa dojrzej bo zachowujesz sie jak typowy 12-latek w necie. Masz tego majora i uważasz sie za wielkiego pana wyrwałeś typiare koledze jebana 60 i teraz bedzie ze nic sie nie stało? Natusi potrafiłes kurwa przyjąc podanie z zerowa aktywnościa a juz Rasta już nie? Ile ma jeszcze czekać? Bo kurwa co ty odpierdalasz z tą Natusia to jest smieszne takiego faworyzowanie to jeszcze nie widziałem. Radze ci kurwa dojrzeć do zwiazku a przynajmniej nie wpierdalac go na serwer (przynajmniej raczej juz jestescie hahaha) Bo z tego robisz wielkie gówno, myślalem ze jestes git ale kurwa teraz widze ze jestes po prostu jebana 60 i tyle,każdy adm uważa ze robisz na tym serwerze burdel a ty zawsze swoje miej wyjebane i najlpeiej cn? siema.

Edytowane przez _Kubik_
  • Smutne. 2
  • Haha! 2

Brak kultury na forum.

Przez SK4N3R,

Bez urazy Gacuś, bo Cię lubię i zawsze można było z Tobą pogadać i pośmiać się na serwerze, ale ostatnie Twoje zachowanie jest dosyć niesprawiedliwe. Faworyzacja w stosunku do Natusi jest bardzo widoczna. Nie chcę wtrącać się w Wasze prywatne sprawy, ale nie możecie przenosić tego co między Wami jest na serwer. Zresztą sam widzisz teraz, że nie jedna osoba ma o to Problem, a większość adminów serwera oraz duża część graczy. Takie zachowanie może doprowadzić do totalnego upadku jb#2, a tego raczej nikt z nas nie chce. Według mnie skarga złożona przez @YoshimuraEtojest całkowicie zasadna. @ Gacek_Wacekmusisz się zastanowić nad tym co robisz i czy takie zachowanie jest tego wszystkiego warte.

• Lubię to! 3

@ Gacek_WacekNie mam nic do ciebie, ani do was obu, ale też muszę coś napisać w tym temacie.

Podanie @"xNatusiaaa" Zostało napisane w środę 

image.thumb.png.69c15e5edb144b99ebe69d67691c4519.png

Ja napisałem podanie w piątek, przez co moje podanie stoi 2 dni a mam trochę większą aktywność w 2 linkach GT: *Mam więcej linków GT*

https://www.gametracker.com/player/Rastafari/51.77.34.138:30004/  1 Link GT

https://www.gametracker.com/player/[es] Rastafari/51.77.34.138:30004/  - 2 Link GT

Ona podała swój jeden link GT, na którym miała 320 minut na serwerze. Ja miałem trochę więcej a ty chciałeś żebym nadrobił jeszcze aktywność i pogadamy?

image.thumb.png.fae8aedbae958b0309e66f5e38d95aec.png

Odrzuciłeś dla DJPiko, który miał WIĘCEJ minut od niej. Ona prawie w ogóle na swoim linku gt nie miała ŻADNEJ Aktywności, dopiero kiedy dostała admina to zaczeła grać.

DJ Piko chyba przed swoim podaniem grał na serwerze, a u "Natusi" nie było widać żeby angażowała się na tym serwerze

image.png

image.png

image.thumb.png.3106062eb5161a5dae3094a4f467b11f.png

image.thumb.png.94a75e8526570648d445121da7d98872.png

Edytowane przez Rast4far1

Postanawiam dodać też coś od siebie

@ xNatusiaaa jest ewidentnie faworyzowana przez @ Gacek_Wacek

Cytat
  • Odrzuciłeś dla DJPiko, który miał WIĘCEJ minut od niej. Ona prawie w ogóle na swoim linku gt nie miała ŻADNEJ Aktywności, dopiero kiedy dostała admina to zaczeła grać.

DJ Piko chyba przed swoim podaniem grał na serwerze, a u "Natusi" nie było widać żeby angażowała się na tym serwerze

DjPiko grał na serwerze długo przed natusią na serwerze JB#2 DjPiko jest mocno powiązany z serwerownią obstawiam że jego wiedza na temat JB jest 9 razy większa od @ xNatusiaaa ale to tylko teoria podczas szybkiej rekrutacji przyjmuje się osoby których major jest pewien że dadzą rade podołać obowiązką administratora z kąt @ Gacek_Wacekmógł wiedzieć że @ xNatusiaaa da rade ? Jej aktywność była nikła kiedy było widać że @ DjPiko wkładał dużo czasu i wysiłku by dojść gdzie jest

Po za tym dowody od @ Rast4far1 są wystarczające by udowodnić faworyzacje 

12 minut temu, Hiro napisał:

Postanawiam dodać też coś od siebie

@ xNatusiaaa jest ewidentnie faworyzowana przez @ Gacek_Wacek

DjPiko grał na serwerze długo przed natusią na serwerze JB#2 DjPiko jest mocno powiązany z serwerownią obstawiam że jego wiedza na temat JB jest 9 razy większa od @ xNatusiaaa ale to tylko teoria podczas szybkiej rekrutacji przyjmuje się osoby których major jest pewien że dadzą rade podołać obowiązką administratora z kąt @ Gacek_Wacekmógł wiedzieć że @ xNatusiaaa da rade ? Jej aktywność była nikła kiedy było widać że @ DjPiko wkładał dużo czasu i wysiłku by dojść gdzie jest

Po za tym dowody od @ Rast4far1 są wystarczające by udowodnić faworyzacje 

Natusia nie powinna dostac admina to fakt ale djpiko ma zerową aktywnosc nie gral wogole ostatnimi czasami na jb2 wiec po co taki admin co wogole tam nie gra. Więc  @ Gacek_Wacektwoim błędem bylo to ze nie przepytales @ xNatusiaaaz regulaminu oraz przyjołes ją za szybko poniewaz dopiero zaczela grac na tym serwerze.

• Lubię to! 1

• SK4N3R zmienił(a) tytuł na [Rozwiązane]Skarga na Majora
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności