Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga za podpowiadanie

Udostępnij

Kokonek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - https://steamcommunity.com/profiles/76561199138503787/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) - ToNieJaJestem
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) - Podpowiedziała ct'kowi na zabawie hide and seek. Gdy ct'ek przebiegł koło gracza oskarżony powiedział na voice chacie: Ktoś pod nim przebiegł
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) - JB#1

Data i godzina zdarzenia: ok. 18:38
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) - Proszę sprawdzić demko na rundzie chowany, pod koniec rudny około 18:38/39

+1 Widziałem cała sytuacje + prosze obejrzeć całe demko bo poszły 2 freekille na mnie. Mapa dust tak, dostaje fd z losu, uciekam z celi jak mam fd secret z tymi boxami brązowymi nie prowadzi ani do broni ani do gr tylko na longa wiec moglem se normalnie isc po czym zostaje zabity. 2 sytuacja nie wiem do końca czy to był fk na mnie ale no ktoś włączył skakanke ja wchodze do skakanki, obiło mnie wychodze pisze /h bo chce heal a oni mnie zabijają po 3 sekundach, bo nie wchodze a chciałem im uświadomić, że potrzebuje healshota, nie mogłem powiedziec bo mam obecnie mute 

Minuta 25:50 P4TRYK jak i wcześniej ciągłe nadużywanie

Minuta 26:10 ToNieJestemJa Podpowiadanie ' oo ktos kolo niego przebiegl '

P4TRYK [  STEAM_0:0:449891725  ] Naduzywanie - 60MIN [ ma 16 commsow mozna dac 30min ]

ToNieJestemJa [  STEAM_0:1:589119029  ] Podpowiadanie 60MIN Tu tez dostal muta za podpowadanie !

Edytowane przez refresh

papierzskyhunter - podpowiadanie - 90 mute
toniejajestem - podpowiadanie - 90 mute

4 godziny temu, Kultysta napisał:

+1 Widziałem cała sytuacje + prosze obejrzeć całe demko bo poszły 2 freekille na mnie. Mapa dust tak, dostaje fd z losu, uciekam z celi jak mam fd secret z tymi boxami brązowymi nie prowadzi ani do broni ani do gr tylko na longa wiec moglem se normalnie isc po czym zostaje zabity. 2 sytuacja nie wiem do końca czy to był fk na mnie ale no ktoś włączył skakanke ja wchodze do skakanki, obiło mnie wychodze pisze /h bo chce heal a oni mnie zabijają po 3 sekundach, bo nie wchodze a chciałem im uświadomić, że potrzebuje healshota, nie mogłem powiedziec bo mam obecnie mute 

możesz mi napisać priv w jakich mniej więcej rundach to było, to sprawdzę.

@ Moderator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności