Kokonek Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - https://steamcommunity.com/profiles/76561199138503787/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) - ToNieJaJestem Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) - Podpowiedziała ct'kowi na zabawie hide and seek. Gdy ct'ek przebiegł koło gracza oskarżony powiedział na voice chacie: Ktoś pod nim przebiegł Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) - JB#1 Data i godzina zdarzenia: ok. 18:38 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) - Proszę sprawdzić demko na rundzie chowany, pod koniec rudny około 18:38/39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 +1 Widziałem cała sytuacje + prosze obejrzeć całe demko bo poszły 2 freekille na mnie. Mapa dust tak, dostaje fd z losu, uciekam z celi jak mam fd secret z tymi boxami brązowymi nie prowadzi ani do broni ani do gr tylko na longa wiec moglem se normalnie isc po czym zostaje zabity. 2 sytuacja nie wiem do końca czy to był fk na mnie ale no ktoś włączył skakanke ja wchodze do skakanki, obiło mnie wychodze pisze /h bo chce heal a oni mnie zabijają po 3 sekundach, bo nie wchodze a chciałem im uświadomić, że potrzebuje healshota, nie mogłem powiedziec bo mam obecnie mute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) Minuta 25:50 P4TRYK jak i wcześniej ciągłe nadużywanie Minuta 26:10 ToNieJestemJa Podpowiadanie ' oo ktos kolo niego przebiegl ' P4TRYK [ STEAM_0:0:449891725 ] Naduzywanie - 60MIN [ ma 16 commsow mozna dac 30min ] ToNieJestemJa [ STEAM_0:1:589119029 ] Podpowiadanie 60MIN Tu tez dostal muta za podpowadanie ! Edytowane 19 Lutego 2021 przez refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 papierzskyhunter - podpowiadanie - 90 mute toniejajestem - podpowiadanie - 90 mute 4 godziny temu, Kultysta napisał: +1 Widziałem cała sytuacje + prosze obejrzeć całe demko bo poszły 2 freekille na mnie. Mapa dust tak, dostaje fd z losu, uciekam z celi jak mam fd secret z tymi boxami brązowymi nie prowadzi ani do broni ani do gr tylko na longa wiec moglem se normalnie isc po czym zostaje zabity. 2 sytuacja nie wiem do końca czy to był fk na mnie ale no ktoś włączył skakanke ja wchodze do skakanki, obiło mnie wychodze pisze /h bo chce heal a oni mnie zabijają po 3 sekundach, bo nie wchodze a chciałem im uświadomić, że potrzebuje healshota, nie mogłem powiedziec bo mam obecnie mute możesz mi napisać priv w jakich mniej więcej rundach to było, to sprawdzę.@ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi