Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga

Udostępnij

Kokonek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - https://steamcommunity.com/profiles/76561199138503787/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) - ToNieJaJestem
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Po pierwsze, zrobił dwa freekille ponieważ warden zginął, nie było poleceń i wszyscy wybiegli to zaczął masowo strzelać do wszystkich, zabił mnie i gracza o Nicku Dzban. Po drugie, oskarżony ma niesprawny mikrofon, ma straszne przestery i nie da się go dobrze usłyszeć.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) - JB#1

Data i godzina zdarzenia: 19.02.2021 ok. 17:40
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) - Proszę sprawdzić demko z okolic godziny 17:40, był chyba wynik 3:5 dla TT.

1 minutę temu, ToNieJaJestem napisał:

Chciałbym okreslic sie do skargi - był bezruch w celach a oni wybiegli - zadajmy sobie pytanie. Buntowali się? Tak. Nie widze problemu w zachowaniu moim.

Nie wiem czy wiesz, ale po śmieci wardena odwołują się wszystkie jego polecenia, nikt w tym momencie nie miał wardena więc mogliśmy robić co chcemy oprócz atakowania ct'ków, ja po prostu szedłem przed siebie i zostałem bezpodstawnie zabity dodatkowo nie otrzymując freeday'a.

Po rozpatrzeniu demka 

dokładnie w minucie 25:20-25:30

1. Wasyl Wpisał Komende !w został wardenem wydał polecenie bezruch na srodku zostają otworzone cele warden idzie na 'skałki' i zostaje zabity przez Lewego. Nie ma nowych poleceń jak i wardena więc więzniowie mogą robić co chcą Kokonek wraz z DZBAN'em wykonywali polecenia wardena 'wasyla' czyli ToNieJaJestem wykonał 2 FreeKille.

ToNieJaJestem - 2 FreeKille (FK) - Bezpodstawne zabicie więźnia. [ STEAM_0:1:589119029 ] 60min CTBAN / Radziłbym jeszcze dodać te 30minut za nieogarnianie + straszny mikrofon [ jeżeli nie wiesz jak to naprawić @ToNieJaJestem napisz mi na pw cos zaradzimy ] 

Chciałbym jeszcze zauważyć co do DZBAN'a oraz Lewego jak i Kokonka ich naduzywanie mikrofonu przez całą mape.

Edytowane przez refresh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności