Kokonek Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - https://steamcommunity.com/profiles/76561199138503787/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) - ToNieJaJestem Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Po pierwsze, zrobił dwa freekille ponieważ warden zginął, nie było poleceń i wszyscy wybiegli to zaczął masowo strzelać do wszystkich, zabił mnie i gracza o Nicku Dzban. Po drugie, oskarżony ma niesprawny mikrofon, ma straszne przestery i nie da się go dobrze usłyszeć. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) - JB#1 Data i godzina zdarzenia: 19.02.2021 ok. 17:40 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) - Proszę sprawdzić demko z okolic godziny 17:40, był chyba wynik 3:5 dla TT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieJaJestem Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Chciałbym okreslic sie do skargi - był bezruch w celach a oni wybiegli - zadajmy sobie pytanie. Buntowali się? Tak. Nie widze problemu w zachowaniu moim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 1 minutę temu, ToNieJaJestem napisał: Chciałbym okreslic sie do skargi - był bezruch w celach a oni wybiegli - zadajmy sobie pytanie. Buntowali się? Tak. Nie widze problemu w zachowaniu moim. Nie wiem czy wiesz, ale po śmieci wardena odwołują się wszystkie jego polecenia, nikt w tym momencie nie miał wardena więc mogliśmy robić co chcemy oprócz atakowania ct'ków, ja po prostu szedłem przed siebie i zostałem bezpodstawnie zabity dodatkowo nie otrzymując freeday'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwispat Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Wszystko co napisał kokonek to jest prawda bym prosil o perm bana poniwaz nic nie słychać i jak porosi ktos by wyszedł z ct to nie wychodzi chociaż nie ma mutacji a druga osoba ma mutacje i oczywiście nie ogarnia wógóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieJaJestem Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Mówi chłopak, który dostał bana bo 10 osob z fk'lowal xDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) Po rozpatrzeniu demka dokładnie w minucie 25:20-25:30 1. Wasyl Wpisał Komende !w został wardenem wydał polecenie bezruch na srodku zostają otworzone cele warden idzie na 'skałki' i zostaje zabity przez Lewego. Nie ma nowych poleceń jak i wardena więc więzniowie mogą robić co chcą Kokonek wraz z DZBAN'em wykonywali polecenia wardena 'wasyla' czyli ToNieJaJestem wykonał 2 FreeKille. ToNieJaJestem - 2 FreeKille (FK) - Bezpodstawne zabicie więźnia. [ STEAM_0:1:589119029 ] 60min CTBAN / Radziłbym jeszcze dodać te 30minut za nieogarnianie + straszny mikrofon [ jeżeli nie wiesz jak to naprawić @ToNieJaJestem napisz mi na pw cos zaradzimy ] Chciałbym jeszcze zauważyć co do DZBAN'a oraz Lewego jak i Kokonka ich naduzywanie mikrofonu przez całą mape. Edytowane 19 Lutego 2021 przez refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Po zobaczeniu demka zauważyłem że osoby z gangu fragi jakoś znają pozycje wszystkich graczy na mapie i to przez cały dzsiejszy dzień 1 SPAM - brak dowód Przez SK4N3R, 19 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) ToNieJaJestem ctban - 180 (2fk, wchodzenie do ct bez sprawnie działającego mikrofonu)@ Moderatorprzyjęte Edytowane 19 Lutego 2021 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi