GetPower Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nick:GetPower Nick oskarżonego:Hemoglobina, Michu Opis sytuacji: No ten mówiłem sobie o rokach 1940-1945 ale nie mówiłem nic antypolskiego, nawet jak już mówiłem słowo "Katyń" to mówiłem to "Katy... ekhem", dostałem od Hemoglobiny muta na 800min, więc wyszedłem z ct wpisując !t na życzeniu bo wiadomo, że jak ma muta to muszę wyjść i nagle po wyjściu z CT michu dał mi ctbana na 30min. Serwer: JailBreak Dowody: Demko mapa 20:17 Jb_Facebook 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Admin słusznie postapil. Byłem.wtedy na serwie potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Po pierwsze gadałeś o rozstrzelaniach o tym co twój dziadek robił o katyniu Holokauscie itp itd NON STOP dawałem ci co najmniej 3 ostrzeżenia i co do admina micha dobrze postąpił P.S tak byłem na serwerze Edytowane 27 Lutego 2019 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) czego nie rozumiem że lr były dla zabawy wiec nie rozumiem czm ct ban bo to były moje lr Edytowane 27 Lutego 2019 przez ✪MroKu™ | cs.money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 A chciałem dodać że gadał o tym przez praktycznie 3 mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 O żadnym holocauscie nie było mowy. A jest taki żart - Jak zginął twój dziadek? -Spadł z wieżyczki. Proszę przeanalizować demko i potem się wypowiadać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Ja nie mówie o tym dokładnie przez 3 mapy opowiadałeś jak to nie było w 44 ile to ludzi nie rozstrzeliwano itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Też padały rasistowskie teksty typu murzyn czarnuch itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Ale używałem cenzury, żeby nie było, ale jak widać adminka boli pupcia. Po 2 każdy normalnych człowiek w Polsce mówi murzyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jako iż muszę się wypowiedzieć, chociaż nie mam jakoś dużo do dodania. Dostałeś ctbana za wyjście z ct podczas życzenia. Mogłeś poczekać do końca rundy z wyjściem z drużyny anty-terrorystów, więc z czym problem? Dodając jeszcze, hemo dobrze postąpił dając ci mute'a, gdyż każdy wie jak cię "ciągnie" do żartow o tematyce nazistowskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Chłopie cały czas nawijałes o tych rokach hitlerach stalinach itp itd już nawet mi się nie chce rozpisywać Po drugie 20. Zakaz propagowania treści faszystowskich,NAZISTOWSKICH, antypolskich. A tym bardziej że to jest jb czyli Family Friendly Server to powinienem dać ci muta z miejsca. Edytowane 27 Lutego 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 6 minut temu, Michu napisał: Jako iż muszę się wypowiedzieć, chociaż nie mam jakoś dużo do dodania. Dostałeś ctbana za wyjście z ct podczas życzenia. Mogłeś poczekać do końca rundy z wyjściem z drużyny anty-terrorystów, więc z czym problem? Dodając jeszcze, hemo dobrze postąpił dając ci mute'a, gdyż każdy wie jak cię "ciągnie" do żartow o tematyce nazistowskiej. Dobry jesteś, a jakbym nie wyszedł w ciągu minuty od nadania muta to już były płacz ze strony społeczności, że jestem w ct z mutem albo !ctban GetPower 1 masz muta. 6 minut temu, Hemoglobina napisał: Chłopie cały czas nawijałes o tych rokach hitlerach stalinach itp itd już nawet mi się nie chce rozpisywać Po drugie 20. Zakaz propagowania treści faszystowskich,NAZISTOWSKICH, antypolskich. A tym bardziej że to jest jb czyli Family Friendly Server to powinienem dać ci muta z miejsca. Nic nie wspomniałem o "pięknym" ŚP. Hitlerze czy Panu Stalinie. W roku 1940, 1945 mogło się wszystko stać, więc co się prujesz, mogła być wojna, ktoś mógł muche zabić, ktoś spowodował wypadek, nie wiem. Prujesz się o byle gówno gościu, jak nie wiesz co to cenzura to lepiej się nie odzywaj bo to jest już naprawdę śmieszne co ty odwalasz, że za takie gówno dajesz muta na 800 minut. Moim skromnym, przejrzystym zdaniem powinni wam internet uciąć i tyle. Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Zwracałem tobie uwagę ponad 3 razy ty miałeś to za przeproszeniem w dupie ogólnie to nie był twój pierwszy raz z tego typu sytuacją i dlatego dostałeś muta na 800 minut 3 minuty temu, GetPower napisał: Nic nie wspomniałem o "pięknym" ŚP. Hitlerze czy Panu Stalinie. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 27 Lutego 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Teraz, Hemoglobina napisał: Zwracałem tobie uwagę ponad 3 razy ty miałeś to za przeproszeniem w dupie ogólnie to nie był twój pierwszy raz z tego typu sytuacją i dlatego dostałeś muta na 800 minut XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Proszę się nie śmiać ze zmarłych ludzi. Dziękuje. Co mnie to interere, że ty mi uwagę zwracałeś jak ja używałem cenzury, więc co najwyżej mogłeś mi pogadać. Rozumiem jakbym powiedział "Wal do nich jak SS'man do żydów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Po pierwsze nie chce mi się rozpisywać więc powiem krótko nie zawsze używałeś ''cenzury" wtedy tobie też zwracałem uwagę. Po drugie jeśli powiedziałbyś "Wal do nich jak SS'man do żydów" to dał bym ci 2 razy dłuższego muta . Więcej nie będę pisał pod tym postem bo mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 4 minuty temu, Hemoglobina napisał: Po pierwsze nie chce mi się rozpisywać więc powiem krótko nie zawsze używałeś ''cenzury" wtedy tobie też zwracałem uwagę. Po drugie jeśli powiedziałbyś "Wal do nich jak SS'man do żydów" to dał bym ci 2 razy dłuższego muta . Więcej nie będę pisał pod tym postem bo mi się nie chce. Zawsze dawałem cenzurę. Mi też nie chcę pisać z typem, który nie wiem co to cenzura. Czekam na opinię UBT i Yamy/Tośka o dengu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nie nie zawsze dawałeś cenzurę i wiem co to cenzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: Nie nie zawsze dawałeś cenzurę i wiem co to cenzura To se obejrz demko, bo jak na razie to figlujesz jak małpa na gumie typie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Znowu się pobawie w UBT. To tak, dostałeś muta na 800 minut, mówisz za nic, a więc jak następnym razem znowu będzie mówił takie rzeczy dajcie mu muta na więcej, bo to ciągle się powtarza. Druga sprawa, admin mógł nie zauważyć, że wyszedłeś z CT, więc dla mnie admin nie zrobił nic złego. Do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Godzinę temu, Koncu napisał: Znowu się pobawie w UBT. To tak, dostałeś muta na 800 minut, mówisz za nic, a więc jak następnym razem znowu będzie mówił takie rzeczy dajcie mu muta na więcej, bo to ciągle się powtarza. Druga sprawa, admin mógł nie zauważyć, że wyszedłeś z CT, więc dla mnie admin nie zrobił nic złego. Do odrzucenia. Czai typie, że używałem cenzury nie mówiłem wszystkiego, jak masz jakieś wąty to obejrzyj se demko i wróć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Twoje cenzurowanie tylko irytuję. Zieloni skarga do odrzucenia. Edytowane 1 Marca 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 4 godziny temu, Koncu napisał: Twoje cenzurowanie tylko irytuję. Zieloni skarga do odrzucenia. G mnie to obchodzi, że irytuje, nie łamię regulaminu, więc żądam o ukaranie tych administratorów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Łamiesz mordo Prowokacja to łamanie regulaminu tak samo jak gadanie cały czas o nazizmie itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Teraz, Hemoglobina napisał: Łamiesz mordo Prowokacja to łamanie regulaminu tak samo jak gadanie cały czas o nazizmie itp itd Ja nie prowokuję, tylko ty i @ Ireliamacie ból tylnej części ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi