Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skargunia

Udostępnij

GetPower

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:GetPower
Nick oskarżonego:Hemoglobina, Michu
Opis sytuacji: No ten mówiłem sobie o rokach 1940-1945 ale nie mówiłem nic antypolskiego, nawet jak już mówiłem słowo "Katyń" to mówiłem to "Katy... ekhem", dostałem od Hemoglobiny muta na 800min, więc wyszedłem z ct wpisując !t na życzeniu bo wiadomo, że jak ma muta to muszę wyjść i nagle po wyjściu z CT michu dał mi ctbana na 30min.

Serwer: JailBreak
Dowody: Demko mapa 20:17 Jb_Facebook

• Haha! 1

Po pierwsze gadałeś o rozstrzelaniach o tym co twój dziadek robił o katyniu Holokauscie itp itd NON STOP dawałem ci co najmniej 3 ostrzeżenia i co do admina micha dobrze postąpił

P.S tak byłem na serwerze

Edytowane przez Hemoglobina
  • Haha! 1

Jako iż muszę się wypowiedzieć, chociaż nie mam jakoś dużo do dodania.

Dostałeś ctbana za wyjście z ct podczas życzenia. Mogłeś poczekać do końca rundy z wyjściem z drużyny anty-terrorystów, więc z czym problem? Dodając jeszcze, hemo dobrze postąpił dając ci mute'a, gdyż każdy wie jak cię "ciągnie" do żartow o tematyce nazistowskiej.

Chłopie cały czas nawijałes o tych rokach hitlerach stalinach itp itd już nawet mi się nie chce rozpisywać

Po drugie

20. Zakaz propagowania treści faszystowskich,NAZISTOWSKICH, antypolskich.

A tym bardziej że to jest jb czyli Family Friendly Server to powinienem dać ci muta z miejsca.

6 minut temu, Michu napisał:

Jako iż muszę się wypowiedzieć, chociaż nie mam jakoś dużo do dodania.

Dostałeś ctbana za wyjście z ct podczas życzenia. Mogłeś poczekać do końca rundy z wyjściem z drużyny anty-terrorystów, więc z czym problem? Dodając jeszcze, hemo dobrze postąpił dając ci mute'a, gdyż każdy wie jak cię "ciągnie" do żartow o tematyce nazistowskiej.

Dobry jesteś, a jakbym nie wyszedł w ciągu minuty od nadania muta to już były płacz ze strony społeczności, że jestem w ct z mutem albo !ctban GetPower 1 masz muta.

6 minut temu, Hemoglobina napisał:

Chłopie cały czas nawijałes o tych rokach hitlerach stalinach itp itd już nawet mi się nie chce rozpisywać

Po drugie

20. Zakaz propagowania treści faszystowskich,NAZISTOWSKICH, antypolskich.

A tym bardziej że to jest jb czyli Family Friendly Server to powinienem dać ci muta z miejsca.

Nic nie wspomniałem o "pięknym" ŚP. Hitlerze czy Panu Stalinie.

W roku 1940, 1945 mogło się wszystko stać, więc co się prujesz, mogła być wojna, ktoś mógł muche zabić, ktoś spowodował wypadek, nie wiem.

Prujesz się o byle gówno gościu, jak nie wiesz co to cenzura to lepiej się nie odzywaj bo to jest już naprawdę śmieszne co ty odwalasz, że za takie gówno dajesz muta na 800 minut.

Moim skromnym, przejrzystym zdaniem powinni wam internet uciąć i tyle. Cześć.

Zwracałem tobie uwagę ponad 3 razy ty miałeś to za przeproszeniem w dupie ogólnie to nie był twój pierwszy raz z tego typu sytuacją i dlatego dostałeś muta na 800 minut

3 minuty temu, GetPower napisał:

Nic nie wspomniałem o "pięknym" ŚP. Hitlerze czy Panu Stalinie.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Teraz, Hemoglobina napisał:

Zwracałem tobie uwagę ponad 3 razy ty miałeś to za przeproszeniem w dupie ogólnie to nie był twój pierwszy raz z tego typu sytuacją i dlatego dostałeś muta na 800 minut

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Proszę się nie śmiać ze zmarłych ludzi. Dziękuje.

Co mnie to interere, że ty mi uwagę zwracałeś jak ja używałem cenzury, więc co najwyżej mogłeś mi pogadać.

Rozumiem jakbym powiedział "Wal do nich jak SS'man do żydów".

Po pierwsze nie chce mi się rozpisywać więc powiem krótko nie zawsze używałeś ''cenzury" wtedy tobie też zwracałem uwagę.

Po drugie jeśli powiedziałbyś "Wal do nich jak SS'man do żydów" to dał bym ci 2 razy dłuższego muta ;) .

Więcej nie będę pisał pod tym postem bo mi się nie chce.

4 minuty temu, Hemoglobina napisał:

Po pierwsze nie chce mi się rozpisywać więc powiem krótko nie zawsze używałeś ''cenzury" wtedy tobie też zwracałem uwagę.

Po drugie jeśli powiedziałbyś "Wal do nich jak SS'man do żydów" to dał bym ci 2 razy dłuższego muta ;) .

Więcej nie będę pisał pod tym postem bo mi się nie chce.

Zawsze dawałem cenzurę.

Mi też nie chcę pisać z typem, który nie wiem co to cenzura. Czekam na opinię UBT i Yamy/Tośka o dengu xD

Znowu się pobawie w UBT. 

To tak,  dostałeś muta na 800 minut, mówisz za nic, a więc jak następnym razem znowu będzie mówił takie rzeczy dajcie mu muta na więcej, bo to ciągle się powtarza. 

Druga sprawa, admin mógł nie zauważyć, że wyszedłeś z CT, więc dla mnie admin nie zrobił nic złego. 

Do odrzucenia. 

Godzinę temu, Koncu napisał:

Znowu się pobawie w UBT. 

To tak,  dostałeś muta na 800 minut, mówisz za nic, a więc jak następnym razem znowu będzie mówił takie rzeczy dajcie mu muta na więcej, bo to ciągle się powtarza. 

Druga sprawa, admin mógł nie zauważyć, że wyszedłeś z CT, więc dla mnie admin nie zrobił nic złego. 

Do odrzucenia. 

Czai typie, że używałem cenzury nie mówiłem wszystkiego, jak masz jakieś wąty to obejrzyj se demko i wróć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności