Yami Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Nick: Yami Sukehiro Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Jestem stałym, znanym graczem tego serwera. Jestem bezkonfliktowy, przez co jestem lubiany i potrafię się dobrze bawić z każdym graczem, z każdej podgrupki. Nie ma na serwerze ani jednej osoby, która mnie szczerze irytuje i myślę, że teraz, gdy dwójka adminów złożyła rezygnacje, dodatkowa pomoc się przyda. Ostatnio co prawda, miałem mniej czasu na jaila, ale nadal wyrabiałem po około godzinę dziennie. Teraz mam luźniejszy grafik i będe w stanie poświęcić jeszcze więcej czasu. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem kilka razy adminem na serwerach w cs 1.6 Link GT:https://www.gametracker.com/player/[ORC] Yami Sukehiro/137.74.7.15:30050/ Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198202531914/ Znajomość SM 4/10 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) - zachowanie [ wyzywales mi rodzine ] +/- Aktywność + Mutacja Na Okres Próbny Ty ale popraw ten ping ok? Edytowane 18 Lutego 2021 przez refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Nie Dostałeś muta od schmidta który nie lubi dawać kary +/- aktywnosc 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Myślę że ogarniesz (z resztą, jeśli będziesz potrzebował pomocy to pisz). Ostatniego commsa miałeś ponad miesiąc temu, więc z czystym sumieniem jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) 24 minuty temu, Drix napisał: Dostałeś muta od schmidta który nie lubi dawać kary Ty chyba polskiego w szkole nie lubisz +Wiek Jestem na tak. Edytowane 18 Lutego 2021 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 na tak +wiek +mutacja +poradzisz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Na tak +wiek +/-aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jestem na nie - zachowanie - szybko sie denerwujesz 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Kiedyś twoje zachowanie patola jedna wielka Ale teraz nie wiem jak jest Na tak okres probny Mutacja Ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Kolejna osoba co piszę podanie z strasznie słabym zachowaniem (przynajmniej jak jeszcze grałem na serwerze) -zachowanie Nie Edytowane 18 Lutego 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 i to jest przyszły admin na takk wiek ogarnia zajebiste zachowanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 19 minut temu, Kopek napisał: Jestem na nie - zachowanie - szybko sie denerwujesz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jesteś ostatnią osobą która powinna się wypowiadać o zachowaniu, życzysz komuś żeby rodzina mu umarła bo ci w gierce komputerowej nie poszło tak że zastanów się kopeczku tak +ogar +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 na tak +wiek +mutacja -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wscieklykaczor Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Na tak +mutacja +zachowanie -/+ aktywnosc Edytowane 18 Lutego 2021 przez D3nKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Chłopak poprawił swoje zachowanie co widać po commsach, dlatego nie rozumiem, dlaczego nie chcecie dać mu szansy, ja osobiście jestem na Tak, albo chociaż okres próbny. +wiek +aktywność +ogarnął się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 tak + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 tak +sm +staż +poprawił zachowanie +/- aktywność +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 tak +sm +mutacja +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 nie -będzie faworyzowanie osób z ts'a tak jak jest teraz przez 2 adminów -wyzywasz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 nie - (-) wyzywa mi rodzine - (-) daje info na tsie - (-) kultura 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Na tak +mutacja +/- aktywnosc +miły +długo gra już na jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Na tak +aktywność +wiek 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersik111 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Na tak +mutacja +ogarniasz +potrzebni są admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 nie -zachowanie -nie ogarniesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Nie -często wbija pijany/zjarany na serwer -zachowianie Edytowane 21 Lutego 2021 przez MiczuMily 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi