Rastafari Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Nick: Rastafari Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Piszę to podanie, aby pomóc adminom na serwerach, od czasu trafienia na czarną listę zrozumiałem, że nie warto było bugować tego oitc, za co żałuje. do sedna - wiem co i jak, mam nadzieje ze dostane szansę jezeli nie teraz to sprobuje pozniej napisac podanie. mysle ze duzo czasu wytrzymalem bez commsow i tak bedzie dopoki nie dostane tej szansy Doświadczenie w adminowaniu: admin jbv1 jakis miesiac Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zalezy kiedy mam czasLink GT: gt ninje gt ninja gt gity *aktualne*Znajomość SM: 3Link do profilu Steam: steamMikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 9 Lutego 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 na tak +aktywnosc +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Na taak +aktywność +sm +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Tak +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FocuSS Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 zdecydowanie na tak +mutacja +aktywnosc +dobra morda +sm dajcie mu szanse ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) - bugowanie fajek , zachowanie jeszcze niedawno wyzywałeś dzieciaka bo nie miał mutacji wyzywałeś matki itd + ctbany i comsy które dostałeś właśnie za obrazy zapomniałem dodać że straszliwie płaczesz i nienawidzisz krytyki + siada ci szybko psycha Jestem na nie. Edytowane 9 Lutego 2021 przez Kopek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 na tak + wiek + doświadczenie + nie będziesz się obijał jak większość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Wyzywałeś ludzi bo nie mieli mutacji XD Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 NA TAK +doświadczenie +wiek +fajnie rozpisuje dema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 nie -Płaczesz o community jb - jesteś na czarnej liście = 2x kary, taka osoba jest godna do adminowania? - płaczesz o to, że ktoś Ci napisał na nie (chatbox) - podobno dajesz bany za nic +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 To samo co Kopek. Siada ci psycha, rządzisz się i spamujesz na u@ podejmując za nas decyzje Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 tak +wiek + doświadczenie +mutacja +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Nie -Zmieniłeś się od czasu kiedy nie masz admina -Sam powiedziałeś na serwerze, że bez admina lepiej Ci się gra -Commsy -Czarna lista Damianku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 23 minuty temu, Kenrau napisał: -Czarna lista Damianku jaki ku*** damianek? XD @ SK4N3Rzamknij te podanie, jeszcze duzo rzeczy musze zmienic aby pojsc na admina. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 OK Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi