wscieklykaczor Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Nick: ♡D3nKû♤ Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Byłem adminem wiele raz na rożnych serwerach, chce żeby na serwerze był ciągle porządek. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem z 2 lata adminem na serwerze ,i nikt nic do mnie nie miał. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gram czasem rano, ale częściej jestem w godzinach wieczornych i nocnych Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Knife] ♡D3nKû♤/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/LOLO232/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak wiele razy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Na tak +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 +aktywność +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 +spory czas bez commsow, ogarnął się +aktywność +sm +wiek na tak, zawsze warto dać szansę aktywnej osobie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 + poprawił zachowanie od ostatniego czasu +aktywność Jestem Na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 na tak +ogarnął sie +aktywność +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Na tak +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 @D3nKuBardzo Cię lubię, ale czego nie rozumiesz że na razie nie ma dla nas miejsca? Niech będzie na tak, chłopaczyna długo się zachowuje i takiej osobie warto dać szansę, jestem pewny że D3nku zachowa zimną krew i będzie zajebistym adminem jak najbardziej na tak wiek, ogarniasz pomagasz adminom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Tak +aktywność +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 NA TAK +Wiek +Aktywność +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) No chyba was powaliło, ten typ potrafił jeszcze 3 miesiące temu nabijać fajki nocą, mieć kija w dupie i nawet mimo że nabijał to potem iść do administracji i to zgłosić XDDDD Po drugie jeszcze chwile temu potrafił nawet obrazić typa który miał 10 lat i to jeszcze po rodzicach, czy to jest wysoki poziom inteligencji? Bo z tego co pamiętam to on miał wcześniej nick "Krzysiek po Bierzmowaniu" i odpier*alał takie rzeczy na serwerze że to było szkoda gadać. Mam jeszcze przypomnieć jak były jego commsy chwile temu? I wy taką osobę chcecie do administracji? XDDD I szczerze to wydaje mi się że kłamiesz z wiekiem bo zachowywałeś się jeszcze te 3 miesiące temu strasznie komicznie. Ty chcesz porządku pilnować na serwerze? XDDDDDDDD Na nie, kolejnego 2heada w administracji nie potrzeba I szczerze mam to daleko w dupie że poprawił zachowanie, on potarfił zwyzywać od ku*ew rodziców 10 letniego dzieciaka Edytowane 7 Lutego 2021 przez Karczmi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 4 minuty temu, Karczmi napisał: No chyba was powaliło, ten typ potrafił jeszcze 3 miesiące temu nabijać fajki nocą, mieć kija w dupie i nawet mimo że nabijał to potem iść do administracji i to zgłosić XDDDD Po drugie jeszcze chwile temu potrafił nawet obrazić typa który miał 10 lat i to jeszcze po rodzicach, czy to jest wysoki poziom inteligencji? Bo z tego co pamiętam to on miał wcześniej nick "Krzysiek po Bierzmowaniu" i odpier*alał takie rzeczy na serwerze że to było szkoda gadać. Mam jeszcze przypomnieć jak były jego commsy chwile temu? I wy taką osobę chcecie do administracji? XDDD I szczerze to wydaje mi się że kłamiesz z wiekiem bo zachowywałeś się jeszcze te 3 miesiące temu strasznie komicznie. Na nie, kolejnego 2heada w administracji nie potrzeba No właśnie to było 3 miesiące temu teraz nie wiesz jak jest to się nie wypowiadaj +poprawił się +aktywność Na Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Na Tak +wiek +doświadczenie +aktywność + poprawił zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambikk Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 tak +sm +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Tak Sczerze mówiąc ostatnie twoje podanie zostalo odrzucone niech to tez zostanie odrzucone dla dobra serwera Po co kolejny admin który bedzie miał wy#ebane w serwer siedzial z 30 osobami na kanale na ts dawac sobie info i wyzywal typow po matkach Nie zachowanie jak 11 letnie dziecko Edytowane 8 Lutego 2021 przez gustawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerfox Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Kogo wy chcecie w tej administracji? Przecież ten chłop jeszcze chwile temu obrażał każdego jak leci i potrafił jechać każdemu po rodzicach, takie osoby chcecie w administracji? To co on robił to było ludzkie pojęcie bo jego zachowanie było na 12 lat, a ma podobno 20 XDDDDDDDDDDDDDDD Faktycznie, przyjmijcie kolejnego który będzie siedział na tsie z resztą adminków i sobie dawał info. Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Na tak +ogarnia +aktywność +wiek -ulaniec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Na tak +aktywność +ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jxali Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 - złe zachowanie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypek Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Nie Złe zachowanie/kij w dupie/potrafił wyzywac rodziców 10 latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Jestem na tak +wiek +doświadczenie -/+ wyzywa czasami (CZASAMI) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FocuSS Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) na tak -wyzywa +wiek +aktywnosc +ogarek Edytowane 9 Lutego 2021 przez FocuSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi