dunk Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/frosztj Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ frosztj Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) No to tak zacznijmy, że ten Major przyjmuję bez zastanowienia Spoiler Pod wszystkimi podaniami w Szybkiej Rekrutacji piszę 'zgadamy się na ts'. Rozumiem II Etap, by sprawdzić umiejętności czy wiek się zgadza itp. ale chwila, chwila coś tu się nie zgadza przeglądałem sobie z nudów te podania i aktywność graczy @ frosztjprzyjął @ VgZ BEZ AKTYWNOŚCI . Nie mówiąc o sprawdzeniu GO coś czuję, że osoba oskarzona przepuszcza swoich koleszków na stanowisko administratora. Po innych GT i podaniach które odrzucił widać, że osoby się starają i mają niesamowitą aktywność ale on i tak woli mieć to w dvpie i nie sprawdzać aktywności tylko napisać byle co. Szczerzę? Jak tak bardzo ci się nie chce to juz odpuść sobie bo twoja aktywność wynosi 0 powiedz mi CO TY CHCESZ NAPRAWIĆ I ZDZIAŁAĆ NA TYM SERWERZE JAK CIE TAM WGL NIE MA / Tak Samo jak twoja aktywność na Jailu XDD? Przyjmuj kolegów z TS z 0 aktywnością a osoby które mają super aktywność miej w dvpie. XDF Spoiler Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) DRv2 Data i godzina zdarzenia: - Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) PODANE WYZEJ 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Sorki, ale nie zauważyłem że @ VgZ ma nowy gang ale i tak bardziej mi tu chodzi o aktywność Frosztj'a na DRV2 https://www.gametracker.com/server_info/185.73.228.158:30004/top_players/?query=frosztj na którym z kont ma aktywność albo jestem debilem albo on ma wywalone w serwer tak samo jak na JB#1 https://www.gametracker.com/player/Frosztj/137.74.7.15:30050/ / Powie mi ktoś po co ty składasz podania na te serwery jak i tak nic tam nie robisz ;v 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) 3 godziny temu, refresh napisał: @ frosztjprzyjął @ VgZ BEZ AKTYWNOŚCI . Nie mówiąc o sprawdzeniu GO @ VgZ przeszedł rekru na ts po prostu notkę usuwam, żeby nie było 3 3 godziny temu, refresh napisał: Po innych GT i podaniach które odrzucił widać, że osoby się starają i mają niesamowitą aktywność ale on i tak woli mieć to w dvpie i nie sprawdzać aktywności tylko napisać byle co Ja rekrutuje osoby i wiem jakie są jeżeli ktoś źle się zachowuje na serwerze, a ma 400 minut dziennie to wiadomo, że go nie przyjmę. 3 godziny temu, refresh napisał: Szczerzę? Jak tak bardzo ci się nie chce to juz odpuść sobie bo twoja aktywność wynosi 0 powiedz mi CO TY CHCESZ NAPRAWIĆ I ZDZIAŁAĆ NA TYM SERWERZE JAK CIE TAM WGL NIE MA Serwer żyje, dbam o niego „od zaplecza” (nie technicznego) jeżeli nie wiem, co się dzieje na serwerze to wejdę i zobaczę, ale skoro serwer żyje, a ja mogę zająć się planowaniem konkursów i zmian na serwerze zamiast graniem to co lepsze? 3 godziny temu, refresh napisał: ak Samo jak twoja aktywność na Jailu XDD? To jest sprawa @ SchMidT'a 3 godziny temu, refresh napisał: Przyjmuj kolegów z TS z 0 aktywnością a osoby które mają super aktywność miej w dvpie. XDF Tak... szczególnie, że z wymienionym @ VgZz tego co pamiętam pierwszy raz słyszałem się na ts... 3 godziny temu, refresh napisał: a osoby które mają super aktywność miej w dvpie. XDF Coś czuje, że to żal o to, że nie przyjąłem kogoś :v 2 godziny temu, refresh napisał: Sorki, ale nie zauważyłem że @ VgZ ma nowy gang ale i tak bardziej mi tu chodzi o aktywność Frosztj'a na DRV2 Ototo, ale kurde to już kolejna skarga o aktywność, już wyżej wyjaśniłem… 2 godziny temu, refresh napisał: Powie mi ktoś po co ty składasz podania na te serwery jak i tak nic tam nie robisz ;v Chciałem pomóc @ SchMidT'owi obecnie mało bywam na jb, ale staram się wchodzić gdy mam czas Edytowane 7 Lutego 2021 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 "Skarga leży i leży, ale frosztj zrezygnował z posady Admina i myślę, że w ten sposob zajmie się 'majorowaniem' skarga do zamknięcia." Na prośbę autora Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi