Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na M@

Udostępnij

dunk

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) -

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/frosztj

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ frosztj
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) No to tak zacznijmy, że ten Major przyjmuję bez zastanowienia 

Spoiler

977114017_Zrzutekranu2021-02-07195848.png.23637f32cf06cc3bff9909dbdd448616.png

Pod wszystkimi podaniami w Szybkiej Rekrutacji piszę 'zgadamy się na ts'. Rozumiem II Etap, by sprawdzić umiejętności czy wiek się zgadza itp. ale chwila, chwila coś tu się nie zgadza przeglądałem sobie z nudów te podania i aktywność graczy @ frosztjprzyjął @ VgZ BEZ AKTYWNOŚCI . Nie mówiąc o sprawdzeniu GO coś czuję, że osoba oskarzona przepuszcza swoich koleszków na stanowisko administratora. Po innych GT i podaniach które odrzucił widać, że osoby się starają i mają niesamowitą aktywność ale on i tak woli mieć to w dvpie i nie sprawdzać aktywności tylko napisać byle co. Szczerzę? Jak tak bardzo ci się nie chce to juz odpuść sobie bo twoja aktywność wynosi 0 powiedz mi CO TY CHCESZ NAPRAWIĆ I ZDZIAŁAĆ NA TYM SERWERZE JAK CIE TAM WGL NIE MA / Tak Samo jak twoja aktywność na Jailu XDD? Przyjmuj kolegów z TS z 0 aktywnością a osoby które mają super aktywność miej w dvpie. XDF 

Spoiler

1150025495_Zrzutekranu2021-02-07200038.png.2b08817aba3b4ad73774985d4725c6de.png

Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) DRv2

Data i godzina zdarzenia: -
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) PODANE WYZEJ

• Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2

Sorki, ale nie zauważyłem że @ VgZ ma nowy gang ale i tak bardziej mi tu chodzi o aktywność Frosztj'a na DRV2 https://www.gametracker.com/server_info/185.73.228.158:30004/top_players/?query=frosztj na którym z kont ma aktywność albo jestem debilem albo on ma wywalone w serwer tak samo jak na JB#1 https://www.gametracker.com/player/Frosztj/137.74.7.15:30050/ / Powie mi ktoś po co ty składasz podania na te serwery jak i tak nic tam nie robisz ;v

• Smutne. 1
  • Haha! 4

3 godziny temu, refresh napisał:

@ frosztjprzyjął @ VgZ BEZ AKTYWNOŚCI . Nie mówiąc o sprawdzeniu GO

@ VgZ przeszedł rekru na ts po prostu notkę usuwam, żeby nie było 3 :x

Po innych GT i podaniach które odrzucił widać, że osoby się starają i mają niesamowitą aktywność ale on i tak woli mieć to w dvpie i nie sprawdzać aktywności tylko napisać byle co

Ja rekrutuje osoby i wiem jakie są jeżeli ktoś źle się zachowuje na serwerze, a ma 400 minut dziennie to wiadomo, że go nie przyjmę.

Szczerzę? Jak tak bardzo ci się nie chce to juz odpuść sobie bo twoja aktywność wynosi 0 powiedz mi CO TY CHCESZ NAPRAWIĆ I ZDZIAŁAĆ NA TYM SERWERZE JAK CIE TAM WGL NIE MA

Serwer żyje, dbam o niego „od zaplecza” (nie technicznego) jeżeli nie wiem, co się dzieje na serwerze to wejdę i zobaczę, ale skoro serwer żyje, a ja mogę zająć się planowaniem konkursów  i zmian na serwerze zamiast graniem  to co lepsze?

ak Samo jak twoja aktywność na Jailu XDD?

To jest sprawa @ SchMidT'a 

Przyjmuj kolegów z TS z 0 aktywnością a osoby które mają super aktywność miej w dvpie. XDF 

Tak... szczególnie, że z wymienionym @ VgZz tego co pamiętam pierwszy raz słyszałem się na ts...

a osoby które mają super aktywność miej w dvpie. XDF 

Coś czuje, że to żal o to, że nie przyjąłem kogoś :v

2 godziny temu, refresh napisał:

Sorki, ale nie zauważyłem że @ VgZ ma nowy gang ale i tak bardziej mi tu chodzi o aktywność Frosztj'a na DRV2

Ototo, ale kurde to już kolejna skarga o aktywność, już wyżej wyjaśniłem…

2 godziny temu, refresh napisał:

Powie mi ktoś po co ty składasz podania na te serwery jak i tak nic tam nie robisz ;v

Chciałem pomóc @ SchMidT'owi obecnie mało bywam na jb, ale staram się wchodzić gdy mam czas :)

Edytowane przez frosztj
  • Lubię to! 1

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności