Skocz do zawartości

[Przyjęta] Naprawienie problemow z Muzyka

Udostępnij

Cannibal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam proponuje naprawic oraz zaktualizowac muzykę na serwerze only mirage , która ,,włącza,, się po rundach. Mianowicie : polowa z tych utworow z jakiejs przyczyny nie działa, pisze na czacie ,,teraz gramy na zielono (przykladowy wykonawca) i zamiast zrelaksowac sie chwile przy fajnym bicie slyszymy ciszę, badz sekundowe ucinki z utworu gracza mvp (jesli taki posiada utwory w gablocie) . Niestety z jakiegos powodu tak jest z wiekszoscia wgranych utworów , że z jakiejs przyczyny nie działają, te ktore dzialają poprawnie mozna policzyc na palcach jednej ręki (dosłownie) i są tak długo nie zmieniane , że bardziej wkurzają niż bujają głową  . Wiem , że to nie jest jakaś rzecz przez którą rozgrywka jest zepsuta , ale wypadalo by zadbac o to aby to na serwerze naprawić skoro nie działa poprawnie. Pozdrawiam wszystkich i sorki za brak Polskich znaków ( psuje mi sie soft na podstarzałym ajfonie :D) 

• 2 tygodnie później...
2 godziny temu, xBonio napisał:

Ogłoszenie! Jak ktoś może zrobić, to proszę o roundsoundy'y, które mają 8s i podać mi ich tytuły. Np. zrobić 01.mp3-12.mp3 i w notatniku nazwać pliki, że 01 to jest x, 02 to jest y itp.

Łap parę moich propozycji:

0:20-0:28 (chodź jak dasz radę ustawić dłuższę to preferuję 0:20-0:30)

1:17-1:25

1:11-1:19

0:50-0:58

0:16-0:24

0:48-0:56

1:12-1:20

0:05-0:13

0:59-1:07

0:28-0:36

0:26-0:34

0:27-0:35

0:29-0:37

Takie 13 propozycji ode mnie jeśli się komuś spodobały to może zostawić pod tym wpisem obojętnie jaką reakcję.

Edytowane przez Ciosek
  • Lubię to! 1
  • Haha! 2

Np. zrobić 01.mp3-12.mp3 (cytat)

Przez xBonio,

W dniu 17.02.2021 o 09:14, xBonio napisał:

Ogłoszenie! Jak ktoś może zrobić, to proszę o roundsoundy'y, które mają 8s i podać mi ich tytuły. Np. zrobić 01.mp3-12.mp3 i w notatniku nazwać pliki, że 01 to jest x, 02 to jest y itp.

Jeżeli czas mnie nie zawiedzie to postaram się jutro pobawić jakimiś utworami i zrobić je w MP3. Jeżeli dam radę jutro wstać 3-6 to wezmę się za nie.

Co do propozycji jestem na tak 

@ SK4N3RNie dawaj mi warna, ale mam zamiar zrobić inne mvp a wysłałem wcześniej te propozycje, jak wykonam to zgłosze post 

@ xBonio, @ SK4N3R

xBonio - Wszystkie mvp które podesłał jako propozycję @ Ciosek, *za co Ci dziękuję :pepeLove:*. Zrobiłem w folderze z "MVP" Notatkę. Masz tam napisane: 01 - Nazwa piosenki

01 - Testarossa

02 - itp. 

Link do listy MVP: https://www78.zippyshare.com/v/cIQL4hKN/file.html

@ SK4N3RProśba, połącz mi ten post z postem wyżej, dzięki wielkie!

Edytowane przez Rast4far1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności