Adi Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) // Nie załączyłem wzoru wszystko wrzuciłem w zrzucie ekranu, czytałem regulamin i wynika z niego, że moge tak zrobić // Dzień dobry, Jako nowy gracz JailBreak ArenaSkilla chciałbym się odwołać od bana od gracza Kopek. Zacznijmy od początku w dniu 29.01.2021 grałem na serwerze ArenaSkilla JailBreak. Wszystko zapowiadało się fajnie, lecz było mnóstwo osób, które w sposób jawny darło się na voice czacie lub w jakiś sposób grając po stronie CT utrudniało grę (mówienie poleceń nie będąc Wardenem, spam voice czat nie dało się usłyszeć poleceń). Pytanie do administracji gdzie byłeś wtedy gdy ja jako gracz byłem zirytowany, że kilka razy zginąłem przez właśnie takie nieszczenie gry. Posiadam kilka kwestii, które w żaden sposób nie zostały poruszone. Na początku dostałem bana na voice chat przez to, że przypadkowo przetrzymałem klawisz mikrofonu. Byłem tego nie świadomy i przeprosiłem na czacie. (Wiem, że popełniłem błąd w sprawie banu na czacie w pełni to rozumiem i przepraszam. Napisałem słowa "Nigdy nie zapomnę jak twoja matka robi loda" czy coś takiego aż wstyd się przyznawać. Na serwerze był ogólny vaibe gdzie wiekszość osób sobie w taki sposób dogryzało i nikt nie robił z tego problemu. Również w moją strone padły takie słowa od kilku graczy.) Powód właściwiego bana na 1d zostaje przeze mnie nie zrozumiany. Ustawiłem sobie nick, który w żaden sposób nikogo nie obrażał. Wydaje mi się, że jestem wolnym człowiekiem jest to napisane w konstytucji. W Art 54. jest poruszony ten temat, że każdy obywatel RP ma zapewnioną wolność słowa i wyrażanie swoich poglądów. Głównie chciałbym się odwołać do sprawny z nickiem i kilku krotniej juz widocznej przeze mnie ignoracji na temat tego, że niektóre osoby mają łatwiej na serwerze a nowe osoby po prostu są z góry przekreślone bo nie należą do paczki. Byłem świadkiem jedej rozmowy pomiędzy graczami lub adminem i graczem. "Co nowego wprowadzi aby wiecej osób zaczeło grać".. Rozważając na ten temat może w pierwszej kolejności wyrzucilibyście cały ten syf, który jest na serwerze łącznie z osobami które są toksyczne (nie mówie o jakiś takich docinkach) tylko o jawnym obrażaniu przez chociażby wadę wymowy. Mam również wiele do zarzucenia adminowi kropek u którego widziałem szczególną faworyzację innych graczy (tak zwanej paczki). Według niego milion osób na raz mogą mówić w tym samym czasie utrudniając gre innym. Chociażby na KD, czy WG gdzie również wykorzystuje się grę na słuch a nie tylko dobre strzelanie. Wtedy może w tym samym czasie mówić milion osób ale jeżeli gracz przypadkowo przytrzymał przycisk mikrofonu dostaje bana. Mimo przeprosin słyszy słowa. "MASZ NAUCZKE NA PRZYSZŁOŚĆ". Uważam, że mogłoby wystąpić chociaż jedno ostrzeżenie a nie z góry ban. Ja jako gracz nie jestem również czysty mam wiele za uszami i to rozumiem aczkolwiek przeprosiłem za swoje błędy a dostałem odpowiedź jakbym był nie z paczki. Bo oczywiście jakbym grał tu jakiś czas i ogarniał wszystko to by było wielkie "hahaha" i temat by przeszedł echem bez żadnych konsekwencji. Dziękuje i mam nadzieje, że moje odowołanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Z wyrazami szacunku adrianjestem356. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez adrianjestem356 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 na serwerze o 21:35 na mapie jb_arcade_b4 trwał event "chowany", z reguły tam jest młyn, bo graczom się po prostu nudzi. Jeżeli każda osoba która tam nadużywała dostała by mute, to pół serwera byłoby wyciszone, ty natomiast trzymałeś przez parę sekund przycisk mikrofonu, przez co były same szumy. ustawiłeś sobie nick z podpowiedzią, zepsułeś event. ban słuszny gag słuszny mute? to zostawię @ SchMidT paragrafy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Sam przyznałeś, że dużo osób nadużywało mikrofonu. Mam Ci zacząć wymieniać osoby który się darły i piszczały? Wydaje mi się że przytrzymanie mikrofonu na 2 sekundy całkowicie przypadkowo i jeszcze przeproszenie na czacie jest dość wiarygodne bo każdemu może sie zdarzyć. Nie zrobiłem tego nawet specjalnie, aczkolwiek osoby, które darły mordę w każden sposób nie były pociągnięte do konsekwencji. Dlatego uważam, że ban był dla mnie bezpodstawy tak samo jeżeli chodzi o nick. Jeżeli poruszamy sprawe nicku. Mam prawo sobie ustawić nick, który mi się podoba. Nie była to żadna podpowiedź bo to tylko mój nick. Każdy może sobie ustawić taki jaki chce. Napisz mi gdzie w regulaminie jest uwarunkowane to, że nie moge sobie ustawić takiego nicku? Oczywiście wiem, bedziesz to podciągał pod podpowiadanie aczkolwiek można dojść do wniosku, że wiele podpowiadało mu na czacie lub na voice czacie chociażby jeżeli miałybyć to tylko żarty. Nikt z tych osób które żartowały (jest tam jest tam.. ) a taka naprawdę go tam nie było nie dostały żadnego ostrzeżenia. Nie odniosłeś się w żaden sposób do tego co działo się wcześniej tylko do mnie. Dlatego weź sobie do serca to co pisze jako początkujący gracz JB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosensky Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgodze się z tobą też jako nowy gracz uwazam ze to co dzialo sie na serwerze to przesada i widac to po adminach jak wszystko maja w dupie. Randomy sie wydzieraja i jest to akceptowane a reszta jest blokowana od razu. Dobrze napisales bo arenaskilla wgl nie akceptuje nowych graczy ciezko im zaczac grac. getrekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 1 minutę temu, korosensky napisał: Zgodze się z tobą też jako nowy gracz uwazam ze to co dzialo sie na serwerze to przesada i widac to po adminach jak wszystko maja w dupie. Randomy sie wydzieraja i jest to akceptowane a reszta jest blokowana od razu. Dobrze napisales bo arenaskilla wgl nie akceptuje nowych graczy ciezko im zaczac grac. getrekt jakby co to nie jest moje konto i się pod tym nie podpisuje napisał to jakiś gość, którego nawet nie znam.. śmierdzi gównem po prostu. 1 1 SPAM + założenie 2. konta Przez SK4N3R, 30 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 W zasadzie mute już minął. Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi