KamyK Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nick: KamyKImię: KamilWiek: rocznikowo 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Chciałbym wyzbyć czity z serwerów. Niby ACT nie ma roboty... no to będzie miało jeszcze mniej Wolne miejsce jest to czemu nie. I trzeba pomóc anticheatowi serwerowemu bo potrafi wlepić bana niewinnemu :((Czy miałeś styczność z sourcebans?: TaJak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: Noo jak wbijałem globala to przynajmniej raz na tydzień dostawałem info o banie kogoś z enemy więc raczej wysoko gdzieś tak 8/10 może 9/10Czy grałeś kiedyś na cheatach? Tak, aimbot, triggerbot, wh, antiaim, rage (onetap, aimfall, osiris)Jak długo gram w CS:GO?: ymm 3 lata ALE miałem globusa to cos o csie i czitach wiem Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ogólnie na forum siedzę nawet dużo tylko nie pisze postów, ludzi nie znam to w podaniach się nie wypowiadam.Znajomość SM: 6/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/KamyKVX/Kontakt: steam ,dc, ts, forum 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Jak masz rocznikiem 16 to nie spełniasz wymagań -wiek-mało pracy przy act Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi