TwoPak Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199118146471/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198393432378https://steamcommunity.com/id/lubiedisa019210 Nick oskarżonego: M-I-C-H-A-L/xEasy66 Opis sytuacji: wbijam sobie na serwer nic nie jest nagle widze Tag 6x8+13-1=BM mnie to obrazalo bo dokladnie wiem ze to 60=BlackMan po tym zglosilem Gracza (Czups) i admin mowil ze w jakim sposobie cie to obraza to jest Postac z Metina i probowal mi to wmowic po czym dalej mnie to obrazalo nawet nie powiedzial mu zeby zmienil Tag wkoncu musialem napisac do Malcucha i on po tym powiedzial zeby zmienil ale oni dalej o tym Metinie po czym przechodzilem mape normalnie i dostalem Bana (normalnie nie na shifie lub CTRL) na 15 Minut za Przedluzanie (Ciekawe) jak juz tego bana Dostalem to wstawili sobie znowu ten Tag 6x8+13-1=BM Serwer: Deahtrun v1 Data i godzina zdarzenia: (Ban) 17:17 +++ Wszyscy siedza sobie na tsie i jak Naprzyklad Ciosek mnie obrazi to ma ostrzezenie a jak ja go obraze to mut na 60 min (Faworyzacja byla tez u innych graczy) Dowody: Demko (jeszcze nie ma ) Mapa Deathrun_Goodgame_v3 oraz screeny Edytowane 25 Stycznia 2021 przez BlackMen 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 BM - Postać z metina którą ładuję się w inteligencje jest to sura, nikt tym nie gra praktycznie ale my wszyscy z grupy gramy na jednym serwerze właśnie surą BM. Działanie przed tymi literkami BM oznacza mem który ustaliliśmy bo M-I-C-H-A-L dodawał swoje skille na tej postaci w złej kolejności najpierw sferke na 1, ochronke na 13, mroczne uderzenie na 6, i 8 dodał w duszka. O to właśnie chodzi w działaniu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) To Jest Troche dziwne bo jak wchodzilem na tsa do was ostatnio to mowiles o 60 jest na serwerze ktos mowi kto a ty BlackMan jakos nie mysle zeby taki przypadek sie stal ze akurat 60=BlackMan a pozatym Jak sprzedalem Adiboo z tym Kupionym Gangiem to od tej Pory kazdy mowi do mnie 60 wiec to chyba nie jest tak jak pisales + na Paczatek mapy Ciosek mowil co oznacza ta Grupa ++ siedza akurat na tsie i ugadaja wymylki Edytowane 25 Stycznia 2021 przez BlackMen 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 14 minut temu, BlackMen napisał: po tym zglosilem Gracza (Czups) i admin mowil ze w jakim sposobie cie to obraza Nie wiem dlaczego ale jestem oskarżony w tej skardze więc się wypowiem. Jedyny mój udział w tej skardze to jest moje pytanie do ciebie jak cie ten tag prowokuje/obraża i tyle. Więc nie wiem dlaczego ty masz do mnie urazę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 W jaki Sposob mnie ten Tag prowkuje/obraza? bo moze siedziecie sobie na tsie i nie macie zycia i se wymyslacie jakies nudne teksty tylko zeby mi odrzucily skarge smutne to troche ale dobra moje pytanie do ciebie jak cie ten tag prowokuje/obraża i tyle. bo od pory od ktorej Sprzedalem Adiboo to nagle do mnie mowicie BlackMan 60 proste nie wiem co w tym nie kumasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 1. jesteś 60 a 2. to §9. Skarg nie można składać za drobne błędy i przewinienia, które w Taryfikatorze Banów są krótsze niż 1 godzina. 2 SPAM Przez SK4N3R, 25 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nie będę komentował tej skargi, bo by padły nieparlamentarne słowa. Co do TAGu - odrzucam. zmień serwer jak nie wytrzymujesz mentalnie przy takim tagu. Co do bana - §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Co do faworyzacji Cioska i innych - brak dowodów (dzisiaj nie dostałeś żadnego muta) Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi