mikimik Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Steam id https://steamcommunity.com/profiles/76561198951745453/ Moje steam id https://steamcommunity.com/id/erykooo12/ Oskarżony: Wojownik Opis: Nadużywał mikrofonu i ja go Obrażałem bo nadużywał mikrofonu pisałem Wojownik Zat*** mo*** cos takiego ale on nie reagował Serwer: HNS Demko mapa seek_lego godz 15.32 najlepiej żeby całą mapę oglądnąć Pozdrawiam 2 Niestosowanie się do wzoru + SPAM w temacie Przez SK4N3R, 23 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0m1n1k Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Wojownikowi zdarza się nadużyć mikrofonu, ale to nie jest powód do wyzywania go. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagieta Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Wojownik może nadużywał mikrofonu, ale admin był na serwerze i dawał upomnienia. Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Bagieta 1 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. - stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 23 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRsIX Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 fakt faktem nadużywa mikrofonu ale to nie jest powód do wyzywania gracza 1 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. - stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 23 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimik Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 5 minut temu, Barsix napisał: fakt faktem nadużywa mikrofonu ale to nie jest powód do wyzywania gracza 2razy chyba napisałęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlochata98 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Witam ! Ja byłem na serwerze według mojego zdania nie nadużywał tak żeby zasługiwał na muta , dostał ostrzeżenie . Wyczuwam tutaj miedzy wami spięcie i admin ja czy ktokolwiek inny nie będzie dawał mutów za nie wiadomo co bo komus ktoś nie odpowiada, można sobie kogoś zmutować samemu w grze jeżeli ktoś ci nie odpowiada . nastepną sprawa jest to ze większość graczy w godzinach szczytu nadużywa ale dopóki nie przeszkadza to w grze oraz innym graczom nie będę ich mutować wszystkich, bo by serwer zamarł jakby ludzie się nie odzywali i każdy by miał muta . Ty też nie dostałeś gaga za wyzywanie mimo ze zasługiwałeś ale dałem ci ostrzeżenie . wiec proszę ochłoń i na spokojnie sobie to przemyśl :) Jak dla mnie temat do zamkniecia :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0m1n1k Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 1 minutę temu, wlochata98 napisał: Witam ! Ja byłem na serwerze według mojego zdania nie nadużywał tak żeby zasługiwał na muta , dostał ostrzeżenie . Wyczuwam tutaj miedzy wami spięcie i admin ja czy ktokolwiek inny nie będzie dawał mutów za nie wiadomo co bo komus ktoś nie odpowiada, można sobie kogoś zmutować samemu w grze jeżeli ktoś ci nie odpowiada . nastepną sprawa jest to ze większość graczy w godzinach szczytu nadużywa ale dopóki nie przeszkadza to w grze oraz innym graczom nie będę ich mutować wszystkich, bo by serwer zamarł jakby ludzie się nie odzywali i każdy by miał muta . Ty też nie dostałeś gaga za wyzywanie mimo ze zasługiwałeś ale dałem ci ostrzeżenie . wiec proszę ochłoń i na spokojnie sobie to przemyśl Jak dla mnie temat do zamkniecia Jak dla mnie to powinien należeć się gag dla mikmikiego za wyzwiska. 1 6. Zakaz spmowania 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. - stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 23 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimik Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 2 minuty temu, wlochata98 napisał: Witam ! Ja byłem na serwerze według mojego zdania nie nadużywał tak żeby zasługiwał na muta , dostał ostrzeżenie . Wyczuwam tutaj miedzy wami spięcie i admin ja czy ktokolwiek inny nie będzie dawał mutów za nie wiadomo co bo komus ktoś nie odpowiada, można sobie kogoś zmutować samemu w grze jeżeli ktoś ci nie odpowiada . nastepną sprawa jest to ze większość graczy w godzinach szczytu nadużywa ale dopóki nie przeszkadza to w grze oraz innym graczom nie będę ich mutować wszystkich, bo by serwer zamarł jakby ludzie się nie odzywali i każdy by miał muta . Ty też nie dostałeś gaga za wyzywanie mimo ze zasługiwałeś ale dałem ci ostrzeżenie . wiec proszę ochłoń i na spokojnie sobie to przemyśl Jak dla mnie temat do zamkniecia no 2 razy napisałem i jak ty wyszedłeś to on tyle gadał i jak wszedłeś to on milczał a powiedział ze go wyzywałem no wyzywalem bo 2razy napisałem a ja pisałem ze on nadużywał i on nie dostał jak pamietam dobrze ostrzeżenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_naura Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Polecam 2 Za to ja polecam przeczytać regulamin forum SPAM Przez SK4N3R, 24 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Gracz normalnie rozmawiał (raz nadużył i dostał ostrzeżenie od admina). @ Moderator, @ Początkujący Moderatorodrzucić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi