BAMBUS Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Nick:(•BAMBUS•) Nick admina:(antycheat) Długość bana:(pernament) Data i godzina:(21.01.2021 16:13) Serwer: (hide and seek) Powód bana:(ip konta zbanowanego kolega gra na moim ip i cheatował u was i bana dostal potem ja) Mapa:(inferno) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Bana dostałeś za perm bana na 2mk Dowód to TO SAMO IP (oczywiście nie mogę go pokazać publicznie) 1ban był ok 8msc temu a 2 ok 2tyg temu Spoiler 1 konto z vaciem + banem KLIK 2 konto z vaciem i banem permanentnym KLIK Nie wiem jak można "dać koledze kraść neta" od ponad 8 miesięcy i to na 2 kontach cheatować. pisze 2 raz na prośbę skanera Edytowane 21 Stycznia 2021 przez wiesiu_HACKER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Odrzucone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi