Joski Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Nick: Joski Nick oskarżonego: Brogio (admin) Opis sytuacji: Admin mówi, że jestem słabym Adminem (prowokacja) 6. Zakaz obrażania, wyśmiewania innych graczy i grup społecznych. Prowokowanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 3 godzin Serwer: HNS #2 Dowody: seek_de_dust2_hide_fixed_d_d jakoś 17:46 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 no bo jesteś słabym adminem dajesz muty na tydzień póżniej mówisz że przypadkiem więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donald Trump Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgadzam się z brogiem 1 Spam! Jeszcze jeden taki post i warn. Przez Dank, 25 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 #Rajek1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 4 minuty temu, Joski napisał: Nick: Joski Nick oskarżonego: Brogio (admin) Opis sytuacji: Admin mówi, że jestem słabym Adminem (prowokacja) 6. Zakaz obrażania, wyśmiewania innych graczy i grup społecznych. Prowokowanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 3 godzin Serwer: HNS #2 Dowody: seek_de_dust2_hide_fixed_d_d jakoś 17:46 Praktycznie cały serwer się ze mną zgodzi =] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgodzę się z brogiem i rajkiem, bo wiem co on robi i widziałem wczoraj co on robił, nawet nie dawał ostrzeżenia tylko od razu mutuje więc moim zdaniem jest to że joski nie jest dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) 1 minutę temu, 'brogio-kunれ は ど napisał: Praktycznie cały serwer się ze mną zgodzi =] Ty jako Admin nie powinieneś mówić do innego Admina, że jest słabym Adminem @edit. EzBucks po co mam dawać ostrzeżenia jak ktoś mutacji nie ma co ty myślisz, że ktoś przejdzie mutacje w 10 minut? Edytowane 25 Lutego 2019 przez Joski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 1 minutę temu, Joski napisał: Ty jako Admin nie powinieneś mówić do innego Admina, że jest słabym Adminem @edit. EzBucks po co mam dawać ostrzeżenia jak ktoś mutacji nie ma co ty myślisz, że ktoś przejdzie mutacje w 10 minut? Wyrażam swoje szczere zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 On tylko stwierdza fakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 11 minut temu, Hemoglobina napisał: On tylko stwierdza fakty XDDD 1 Spam! Przez Dank, 25 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) demko 15:06 @ 'brogio-kunれ は ど "lepszego admina nie było?" błagam, jak takie coś można zakwalifikować do prowokacji? @ Dankoglądając demko zobaczyłem coś ciekawego, co może Cię zainteresować -rajek dostaje mute'a na tydzień, bo powiedział 2 zdania, w dłuższych odstępach czasowych? 4:43 ryjek "no i co z tego, że ma znajomości?" ~6:20 Joski "następnego mute'a dostanie na tydzień ..." 6:22 rajek "tak? to jak na tydzień to dawaj mi teraz, no dawaj ..." 6:35 Joski "proszę bardzo" i poleciał mute 10:40- unmute 10:49 Joski "przez przypadek Ci go dałem" XD -Ciarzyk rozmawia dużo częściej bez mutacji i zero reakcji (w ogóle dziwna sytuacja, bo niby mute o 17:41 czyli de facto na poprzedniej mapie, a sprawdzam demko z azteca i nie ma tam Joskiego a rajek może się odzywać ) Ocenę jednej, jak i drugiej sprawy zostawiam Tobie EDIT: BROGIO: "Skaner odpowiadając na "(w ogóle dziwna sytuacja, bo niby mute o 17:41 czyli de facto na poprzedniej mapie, a sprawdzam demko z azteca i nie ma tam Joskiego a rajek może się odzywać )" z tego co wiem jeżeli jakaś osoba nie posiada mutacji ale jej głos nikomu nie przeszkadza to nie trzeba dać mute." -nie to miałem na myśli, rajek dostał mute na seek_de_dust2_hide_fixed_d_d (17:46-18:23) a w SB nie ma w ogóle takiej informacji, tylko o 17:41 jest niby mute Edytowane 26 Lutego 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 1 minutę temu, SK4N3R napisał: demko 15:06 @ 'brogio-kunれ は ど "lepszego admina nie było?" błagam, jak takie coś można zakwalifikować do prowokacji? @ Dankoglądając demko zobaczyłem coś ciekawego, co może Cię zainteresować -rajek dostaje mute'a na tydzień, bo powiedział 2 zdania, w dłuższych odstępach czasowych? Ukryj zawartość 4:43 ryjek "no i co z tego, że ma znajomości?" ~6:20 Joski "następnego mute'a dostanie na tydzień ..." 6:22 rajek "tak? to jak na tydzień to dawaj mi teraz, no dawaj ..." 6:35 Joski "proszę bardzo" i poleciał mute 10:40- unmute 10:49 Joski "przez przypadek Ci go dałem" XD -Ciarzyk rozmawia dużo częściej bez mutacji i zero reakcji (w ogóle dziwna sytuacja, bo niby mute o 17:41 czyli de facto na poprzedniej mapie, a sprawdzam demko z azteca i nie ma tam Joskiego a rajek może się odzywać ) Ocenę jednej, jak i drugiej sprawy zostawiam Tobie Skaner odpowiadając na "(w ogóle dziwna sytuacja, bo niby mute o 17:41 czyli de facto na poprzedniej mapie, a sprawdzam demko z azteca i nie ma tam Joskiego a rajek może się odzywać )" z tego co wiem jeżeli jakaś osoba nie posiada mutacji ale jej głos nikomu nie przeszkadza to nie trzeba dać mute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Jakoś głos Ciarzyka mi nie przeszkadzał, ale Rajka głos mi bardzo przeszkadzał i prowokował mnie do tego, żebym mu dał muta - ~6:20 Joski "następnego mute'a dostanie na tydzień ..." 6:22 rajek "tak? to jak na tydzień to dawaj mi teraz, no dawaj ..." 6:35 Joski "proszę bardzo" Dzielę się obowiązkami ja zmutowałem rajka inny admin mógł zmutować Ciarzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 31 minut temu, SK4N3R napisał: demko 15:06 @ 'brogio-kunれ は ど "lepszego admina nie było?" Ja podobnie jak SK4N3R nie nazwałbym tego prowokacją.@ Joski Osobie, która rozmawia dużo częściej bez mutacji nie dasz mute'a nawet na 30min, a rajkowi dajesz mute'a aż na tydzień, bo powiedział 2 zdania, i to w dłuższych odstępach czasowych. Może mi powiesz, że to nie jest faworyzacja? Zostajesz zdegradowany. Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi