brogiospoko Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Nick: 'brogio-kunれ は ど Nick oskarżonego: Joski Opis sytuacji: Mute na tydzień dla gracza bez mutacji? w dodatku bez ostrzeżenia ? Serwer: Hide and Seek #2 Dowody: http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=rajek1910&advType=name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Obecny podzczas sytuacji A sprawa dotyczy gracza, który nie wiadomo czy ma mutację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dałem Rajkowi muta na 7 dni bo nie ma mutacji (w 30 minut mutacji nie przejdzie) Ale i tak mu po minucie zdjąłem muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Teraz, Joski napisał: Dałem Rajkowi muta na 7 dni bo nie ma mutacji (w 30 minut mutacji nie przejdzie) Ale i tak mu po minucie zdjąłem muta. bo sie wystraszyles? XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ej szczerze postąpiłem dobrze: http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=rajek1910&advType=name gracz dostał już kilka mutów za mutacje, więc miałem mu prawo dać muta na 7 dni, ponieważ często nadużywa mikrofonu bez mutacji. Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) nie dostałem kilka mutów dostałem jednego muta i ty to nazywasz że kilka ? nastraszasz graczy że im dasz muta na 7 dni ty naprawde dziwny jesteś wiec powiedziałem że chce a admin nie powinnien słuchać sie gracz że chce muta na 7 dni to admin decyduje Edytowane 25 Lutego 2019 przez rajek1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 47 minut temu, 'brogio-kunれ は ど napisał: Opis sytuacji: Mute na tydzień dla gracza bez mutacji? w dodatku bez ostrzeżenia ? 1. Można dać mute na tydzień dla gracza bez mutacji. - Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia). 2. 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. - @rajek1910chyba nie po raz pierwszy jest na hns - klik Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi