Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Admina Joski

Udostępnij

brogiospoko

Rekomendowane odpowiedzi

Ej szczerze postąpiłem dobrze: 

http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=rajek1910&advType=name gracz dostał już kilka mutów za mutacje, więc miałem mu prawo dać muta na 7 dni, ponieważ często nadużywa mikrofonu bez mutacji. 

Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia)

nie dostałem kilka mutów dostałem jednego muta i ty to nazywasz że kilka ? nastraszasz graczy że im dasz muta na 7 dni ty naprawde dziwny jesteś

wiec powiedziałem że chce a admin nie powinnien słuchać sie gracz że chce muta na 7 dni to admin decyduje 

Edytowane przez rajek1910

47 minut temu, 'brogio-kunれ は ど napisał:

Opis sytuacji: Mute na tydzień dla gracza bez mutacji? w dodatku bez ostrzeżenia ?

1. Można dać mute na tydzień dla gracza bez mutacji. - Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia).

2. 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. - @rajek1910chyba nie po raz pierwszy jest na hns - klik

Skarga została odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności