twaruk21 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nick: Łajt Najt Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Posiadam długi staż gry, miałem przez długi czas dosyć wysoką rangę i potrafię odróżnić osoby ze skillem od cheaterów. Również byłem parę miesięcy u Was adminem Doświadczenie w adminowaniu: 2 lata temu byłem adminem Only Mirage, lecz zostałem usunięty przez brak aktywności, za co przepraszam Jak długo gram w CS:GO?: od 2017 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: przeważnie w godzinach popołudniowych, choć ostatnim czasem również w godzinach porannych Link GT: https://www.gametracker.com/player/Łajt Najt/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 7/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/twaruk1337 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 ta + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nie +SM -aktywność Jak będzie większa aktywność będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telkor_EZZ Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 na nie -aktywność +sm +wiek jak poprawisz aktywność będe na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Na Nie +SM +Wiek -aktywność, grając po 30 minut dziennie to trochę za mało Popraw ją, a będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 na nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koksreqiu Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 +SM +Wiek - Aktywność Mając 1100h w gierce nie jestem pewien czy odróżniłbyś osoby ze skillem od cheatara : - p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 TAK + nie wiem co wy macie do jego aktywności ale według mnie jest dobra +kulturalny na serwerze +SM +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Na tak +wiek +sm -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Tak wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Na Tak +doświadczenie +wiek +sm +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 - aktywnosc sm 7/10? do sprawdzenia nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 na tak +wiek +sm -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 +wiek +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniaczek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Na tak +wiek +GT +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi