Kopek Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Nick: Kopek Imię: Miłosz Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: UBT jest mało aktywne oczywiście poza @ chakra chce im pomóc w tym wszystkim myśle że mógłbym sie przydać Doświadczenie w ocenianiu demek: kłamać nie bede bo nie wielkie natomiast nie dawno w nocy sie podszkoliłem Jak długo gram w CS:GO?: 3845 h 4lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3h Znajomość SM: 5/10 Link do profilu steam: Steam Kontakt: salto ts , Facebook , forum , steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 -Nieogarnięty Jestem na nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Na tak +ogar +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 +na jb wykonuje swoją pracę +sm +aktywny -nie wiem czy nie za szybko po podaniiu na jb tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) na nie -boi się nadać kare -jest lepszy kandydat Edytowane 11 Stycznia 2021 przez chakra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Na tak +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 nie... dlaczego? -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Nie -wiek -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Szkoda nabijania postów Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi