Ciosek Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Witam w kolejnej części poradnika jak zwiększyć fpsy w csie, odrazu mówię że nie będzie on długi ale to dlatego że nie chcę się powtarzać, zalecam obczaić sobie oba poradniki. Pierwsza część poradnika Krok 1 Spoiler Ten krok jest specjalnie dla ludzi z karta graficzną od nvidii, więc jak taką posiadasz to zapraszam do przeczytania tego kroku! Klikacie prawym przyciskiem myszy na pulpit i wchodzicie w "Panel sterowania NVIDIA" Następnie klikacie zakładkę "Wyreguluj ustawienia obrazu, korzystając z podglądu" Zaznaczacie opcję "Stosuj preferencje użytkownika, podkreślając:" i przesuwacie suwak na "Wydajność". To będzie na tyle jeśli chodzi o ta zakładkę, teraz wchodzicie w "Zarządzanie ustawieniami 3D" i ustawiacie takie opcje jakie są na ss'ach. Teraz w prawym dolnym rogu klikacie "Zastosuj" Krok 2 Spoiler Wchodzicie w opcje uruchamiania cs:go na steam. Następnie wpisujecie podane przeze mnie komendy. -nojoy wyłącza wsparcie dla pada/joysticka. Może wam dodać kilka fpsów -high Włącza tryb wysokiego priorytetu dla gry, może zwiększyć FPS w grze. +mat_queue_mode 2 Powyższy parametr sprawi, że CS:GO będzie wykorzystywał wszystkie potrzebne rdzenie do działania. UWAGA! W niektórych przypadkach komenda ta może spowodować spadki FPS. W takim przypadku użyj wartości zamień 2 na -1. Krok 3 Spoiler Przejdźmy do ustawień w CS:GO - Tą opcję zalecam ustawić sobie na automatyczną. Jeśli po zmianie rozdzielczości będziecie mieli czarne paski po bokach to wracacie do panelu sterowania nvidia, wchodzicie w opcję "Dostosuj rozmiar i pozycję pulpitu" - ustawiacie tam Pełny ekran i gotowe. Krok 4 Spoiler Wpisujecie w wyszukiwarce windows %temp% i usuwacie stamtąd wszystkie pliki To by było na tyle jeśli chodzi o ten poradnik, mam nadzieję że będziecie mieli więcej fpsów Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Hmm, mam tu kilka nieprawidłowości. Aczkolwiek: 1. Dlaczego w pierwszym kroku nie podkreśliłeś, że wprowadza to również zmiany w komputerze, i może np. Zmienić czcionkę na gorszą itd.? 2. Przy drugim kroku, zestawienie komendy -high już od dawna nie zwiększa fpsów, zaleca się robić to ręcznie w menedżerze zadań, ponieważ przy komendzie w wierszu startowym csa, może to wpływać negatywnie, jak i zwiększać priorytet aplikacjom pobocznym z steama, takim jak nakładka, czy steam helper. 3. Również brakuję mi kilku podstawowych komend takich jak np. -novid. 4. Brakuje mi też komend in CS, w konsoli, takich jak wyłączenie dokładności oczu, osi i kręcenia, może wyłączenia krwi? Coś w tym stylu. Sam poradnik jest top of top areny, ale można by było zrobić go lepiej, a nie sprawdzając pierwszy lepszy film na yt "JAK MIEĆ 1000FPS+ W CS:GO 2021 PRR" Masz +, ale still, nie zalecam się tym bawić gdy nie ma się pojęcia o tym, co się robi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 + testowałem działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Ogólnie to działa więc + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi