Ciosek 2010 Napisano 10 Stycznia (edytowane) Witam w kolejnej części poradnika jak zwiększyć fpsy w csie, odrazu mówię że nie będzie on długi ale to dlatego że nie chcę się powtarzać, zalecam obczaić sobie oba poradniki. Pierwsza część poradnika Krok 1 Spoiler Ten krok jest specjalnie dla ludzi z karta graficzną od nvidii, więc jak taką posiadasz to zapraszam do przeczytania tego kroku! Klikacie prawym przyciskiem myszy na pulpit i wchodzicie w "Panel sterowania NVIDIA" Następnie klikacie zakładkę "Wyreguluj ustawienia obrazu, korzystając z podglądu" Zaznaczacie opcję "Stosuj preferencje użytkownika, podkreślając:" i przesuwacie suwak na "Wydajność". To będzie na tyle jeśli chodzi o ta zakładkę, teraz wchodzicie w "Zarządzanie ustawieniami 3D" i ustawiacie takie opcje jakie są na ss'ach. Teraz w prawym dolnym rogu klikacie "Zastosuj" Krok 2 Spoiler Wchodzicie w opcje uruchamiania cs:go na steam. Następnie wpisujecie podane przeze mnie komendy. -nojoy wyłącza wsparcie dla pada/joysticka. Może wam dodać kilka fpsów -high Włącza tryb wysokiego priorytetu dla gry, może zwiększyć FPS w grze. +mat_queue_mode 2 Powyższy parametr sprawi, że CS:GO będzie wykorzystywał wszystkie potrzebne rdzenie do działania. UWAGA! W niektórych przypadkach komenda ta może spowodować spadki FPS. W takim przypadku użyj wartości zamień 2 na -1. Krok 3 Spoiler Przejdźmy do ustawień w CS:GO - Tą opcję zalecam ustawić sobie na automatyczną. Jeśli po zmianie rozdzielczości będziecie mieli czarne paski po bokach to wracacie do panelu sterowania nvidia, wchodzicie w opcję "Dostosuj rozmiar i pozycję pulpitu" - ustawiacie tam Pełny ekran i gotowe. Krok 4 Spoiler Wpisujecie w wyszukiwarce windows %temp% i usuwacie stamtąd wszystkie pliki To by było na tyle jeśli chodzi o ten poradnik, mam nadzieję że będziecie mieli więcej fpsów Edytowane 10 Stycznia przez Ciosek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jord 110 Napisano 10 Stycznia + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolar024 117 Napisano 10 Stycznia + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asko 161 Napisano 10 Stycznia + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matysiak 637 Napisano 10 Stycznia Hmm, mam tu kilka nieprawidłowości. Aczkolwiek: 1. Dlaczego w pierwszym kroku nie podkreśliłeś, że wprowadza to również zmiany w komputerze, i może np. Zmienić czcionkę na gorszą itd.? 2. Przy drugim kroku, zestawienie komendy -high już od dawna nie zwiększa fpsów, zaleca się robić to ręcznie w menedżerze zadań, ponieważ przy komendzie w wierszu startowym csa, może to wpływać negatywnie, jak i zwiększać priorytet aplikacjom pobocznym z steama, takim jak nakładka, czy steam helper. 3. Również brakuję mi kilku podstawowych komend takich jak np. -novid. 4. Brakuje mi też komend in CS, w konsoli, takich jak wyłączenie dokładności oczu, osi i kręcenia, może wyłączenia krwi? Coś w tym stylu. Sam poradnik jest top of top areny, ale można by było zrobić go lepiej, a nie sprawdzając pierwszy lepszy film na yt "JAK MIEĆ 1000FPS+ W CS:GO 2021 PRR" Masz +, ale still, nie zalecam się tym bawić gdy nie ma się pojęcia o tym, co się robi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SOKOLEK 90 Napisano 10 Stycznia + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bincior 135 Napisano 10 Stycznia + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackMen 45 Napisano 10 Stycznia + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustawo 372 Napisano 10 Stycznia + testowałem działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domcia 712 Napisano Poniedziałek o 18:11 Ogólnie to działa więc + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xzy 108 Napisano Poniedziałek o 18:47 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach