Koncu Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Błąd dotyczy: GameTracka Treść: Przykładowo na GT Drv1 (cs:go) są linki - https://imgur.com/a/dDVQY2o Nie wiem czy tylko u mnie i czy tylko na dr, ale linki "sklep" oraz "Kontakt z ekipą" nie działają. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 U mnie podobnie jak kliknę kontakt z ekipą to przenosi mnie na forum a ze sklepem to w ogóle sraka i nic nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @ xBoniozaaktualizuj linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 To ktoś czyta tam opis? XD Po aktualizowane. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi