Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na adminka :v

Udostępnij

pawelu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: -

Link do steam oskarżonego: -

Nick oskarżonego: @ xdar1uNqq
Opis sytuacji: Dostałem gaga za ,,obrazę + ucieczkę" moim zdaniem nie uciekłem  ponieważ nie wiedziałem że dostane muta a  było późno i poszedłem spać i chciał bym dodać że ostatniego gaga dostałem 2 miesiące temu za ochłoń. A ostatniego dłuższego gaga dostałem w kwietniu za obrazę. I jak widać admin chciał mi dać gaga na (180 minut - 3 Godziny) przepraszam za obrazę? Za to że 8 miesięcy temu dostałem gaga za obrazę. Jak admin uznał że uciekłem dał 2x większą czyli na (360minut - 6 Godzin)
Serwer: JB#2

Data i godzina zdarzenia: 2020-12-23 21:04
Dowody: SB

• Moderator

Chciałem Ci dać na 180 minut, ponieważ w momencie, gdy obraziłeś wszystkich obecnych graczy na serwie miałeś już muta ode mnie za obrazę. Dlatego kara za to przewinienie miała być dłuższa, tłumaczenie się, że nie wiedziałeś nie ma dla mnie sensu. Napisałeś "nara kutasiarze" czy coś w tym stylu, więc raczej jako były admin powinieneś się spodziewasz, że Cię za to ukaże. 

Racja dostałem muta na 60 minut ale za to że napisałem ,,Nara Kutasy" nie ,,Kutasiarze"  i nie wszystkich to obraziło bo większość wie że ja pisze takie teksty w formie żartu ale że chciałeś mi dać gaga o 2 Godziny dłużej za napisanie jednej obrazy? Myślisz że ja cie znam tak dobrze i wiedziałem że nie umiesz się bawić i weźmiesz aż tak to do siebie? Nie musisz siedzieć spięty. Admin powinien (nie musi) śmiać się z graczami  oraz pokazywać się z lepszej strony jak zauważyłem większość ludzi z serwera cie nie lubi :v dlatego że nie potrafisz się śmiać z graczami. Na serwerze powinna być fajna atmosfera ale ty ją w zupełności psujesz mógł byś się wytłumaczyć że ,,To JB że jak admin dobrze sie bawi to sobie ludzie za dużo pozwalają" kurczę to ty jesteś adminem i powinieneś umieć każdemu powiedzieć stop a jeżeli nie potrafisz radzić sobie z graczami że każdego krótko trzymasz to nie widzę u ciebie dalekiej przyszłości :v

EDIT: Chcił bym dodać że ostatniego muta dostałem 2020-10-24 17:30 na 10 minut :D 

Jeżeli masz jakieś zaczepki zapraszam na pv zamiast pod postem pisać ja od siebie powiedziałem to co chciałem i czekam aż ciosek zadecyduje.

• Moderator

No cóż jak na razie poza jedną skargą, którą rozwiązano, nie otrzymałem skarg ani żadnych uwag. Poza tym nie widzę, nie czuję, żebym był nielubiany, więc raczej masz jakieś słabe informacje :(  Skoro mnie nie znasz to po co na wejściu mnie prowokowałeś? Atmosfera nie jest psuta przeze mnie tylko przez ludzi jak Ty przychodzisz robisz zamęt, a na koncu placz admin ukaral płaku płaku. 

ps. "ludzie" pisze sie przez "u"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności